Ofte stillede spørgsmål om prisændringer (juni 2016)

Hvorfor er prisen på mit Evernote-abonnement blevet ændret?

Vores mål er fortsat at forbedre Evernote på lang sigt, samt at investere i vores kerneprodukter for at gøre dem mere effektive og intuitive, samtidig med at vi leverer nye og efterspurgte funktioner. Det kræver dog en betydelig mængde energi, tid og penge. Vi beder de personer, der får mest muligt ud af Evernote, om at hjælpe os med at investere, og til gengæld herfor kan de høste de fordele, der skabes.

Jeg så en meddelelse om ændringer i Evernote, men jeg kan ikke se nogen ændringer på min konto.

Over de næste mange dage implementerer vi løbende ændringer for alle brugere.

Jeg betaler allerede for Plus/Premium. Vil min pris ændre sig?

Det er ikke alle, der vil blive påvirket af en prisændring. Hvis du er berørt af en prisændring vil du få besked herom via e-mail i løbet af de næste få uger. Dette gælder både for månedlige og årlige fornyelser.

Hvorfor kan jeg ikke indsende en supportanmodning via e-mail?

Evernote sikrer, at man som kunde kan benytte flere forskellige metoder til at få den hjælp, man har brug for. Alle kunder har således adgang til gratis kundeservice via Evernote Community, men det er kun Evernote Plus-abonnenter, der har adgang til udvidet kundeservice via e-mail. Evernote Premium- og Business-abonnenter har adgang til samtlige ovennævnte muligheder samt til kundeservice via livechat.

Påvirker disse ændringer Evernote Business?

Nej. På nuværende tidspunkt påvirker disse ændringer ikke Evernote Business-priser.