Sådan vedhæfter du Google Drive-filer til noter

Eksempel på note med vedhæftede Google Drive-filer

I øjeblikket tilgængelig på Evernote til nettet (Chrome, Safari, Opera), Android og Mac

Tilføj Google Drive-filer til Evernote

Du kan tilføje Google Drive-filer til Evernote-noter som vedhæftninger eller som indsatte links (URL-adresser) uden at du behøver at forlade Evernote. Når du vedhæfter Google Drive-filer er linkene formateret som klikbare objekter, der er lette at finde i en note.

EKSEMPLER

• Link hurtigt til ugentlige rapporter du har oprettet i Google Sheets fra en fælles projektnote i Evernote
  • Nedskriv idéer til et blogindlæg i Evernote og vedhæft links til research, der er gemt i Google Docs

Din Google Drive-fil vil blive vist i Evernote som et forbedret link med information om filen såsom:

• Filnavn
  • Filtype (f.eks. Google Doc, Sheet, Slides, .jpg-filer)
  • Dato for sidste ændring

Vis ofte stillede spørgsmål

Kom godt i gang

Sådan konfigurerer du Google Drive-integration

Første gang du forsøger at vedhæfte en Google Drive-fil til en note, vil du blive bedt om at give Evernote tilladelse til at oprette forbindelse til Google Drive. Når du bliver bedt om det skal du klikke på Opret forbindelse på skærmen 'Opret forbindelse til Google Drive', for at autorisere din Evernote-kontos adgang til dine Google Drive-filer.

Note: for Evernote til Android skal du sørge for, at du har installeret Google Drive-appen på din enhed, og at du er logget ind.

To steder hvor du kan få vist 'Opret forbindelse til Google Drive'-opfordringen:

• Første gang du vælger Google Drive-ikonet (trekant) fra værktøjslinjen til noteredigering

• Første gang du kopierer og indsætter et link til en Google Drive-fil i en note og vælger linket 'Opret forbindelse' i linkobjektet 'Titel ikke tilgængelig'

• Nettet

Opret forbindelse mellem Evernote og Google Drive

Tilladelse til at oprette forbindelse mellem Google Drive og Evernote

• Android

Opret forbindelse mellem Evernote og Google Drive

Tilladelse til at oprette forbindelse mellem Google Drive og Evernote

Bemærk: Hvis du har flere Google-konti vil du blive bedt om at vælge den Google-konto, der er knyttet til den Google Drive-fil, du forsøger at linke til Evernote.

To måder at tilføje Google Drive-filer til Evernote-noter

#1 Vælg en Google Drive-fil der skal vedhæftes

Animeret vejledning om hvordan du vedhæfter Google-filer

Hvis du arbejder i Evernote kan du tilføje Google Drive-filer ved at vælge fra en liste over filer, der på nuværende tidspunkt er gemt i dit Google Drive.

• Nettet

Vælg Google Drive-ikonet i værktøjslinjen

1. Vælg Google Drive-ikonet i værktøjslinjen til noteredigering
    2. Vælg en fil fra Google Drive-listen
    3. Klik på Vælg
  • Android

Vælg Google Drive-ikonet i værktøjslinjen

1. Dobbeltklik på noten eller tryk på blyanten for at redigere
    2. Vælg clips-ikonet i værktøjslinjen til noteredigering
    3. Vælg en fil* fra Google Drive-listen
    4. Klik på Vælg

* Tip: I stedet for at vælge en eksisterende Google Drive-fil har du mulighed for at oprette nye Google Drive-filer, der kan vedhæftes. Du skal blot trykke på 'Ny Google Docs' eller 'Ny Google Sheets' i listen over ​​muligheder.

#2 Kopiér og indsæt et link til Google Drive-fil (URL) i en note

Animeret vejledning om hvordan du kopierer og indsætter Google-filer i en note

Kopiér og indsæt et link til Google Drive-fil (URL) fra et hvilket som helst program udenfor Evernote:

• Fra en hvilken som helst e-mail, chatbesked eller program

• Direkte fra din Google Drive ved at vælge 'Hent link der kan deles' i menuen Indstillinger (som du har fået adgang til ved hjælp af højreklik eller 'Shift + klik')

• Ved at klikke på knappen 'Del' i hvilke som helst åbnede filer i Google Docs, Sheets eller Slides

Læs mere om hvordan du deler links fra Google Drive, Docs, Sheets eller Google

Bemærk: Links til Google Drive-filer, der er indsat i en punktopstillet liste/tabel eller umiddelbart efter tekst på den samme linje, vil blive vist som almindelige tekstlinks.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke versioner af Evernote understøtter integration med Google Drive?

Google Drive-integrationen understøttes i øjeblikket på Evernote til nettet (Chrome, Safari, Opera), Android og Mac

Hvilken type Google Drive-filer kan jeg vedhæfte; kun Google Docs, Sheets og Slides eller også andre typer filer?

Enhver fil der er gemt i Google Drive kan blive føjet til en note som en Google Drive-vedhæftning. Alle Google Drive-filer vises som forbedrede links i Evernote med fildetaljer såsom filnavn og dato for sidste ændring. Hvis Evernote ikke genkender filtypen vises et standardikon i form af en papirclips (vedhæftning).

Hvordan afbrudte Google Drive-links bliver vist

Hvordan vises Google Drive-filer i Evernote på andre platforme, der i øjeblikket ikke understøtter Google Drive-integrationen?

På platforme som endnu ikke understøtter Google Drive-integrationen vil vedhæftninger blive vist som almindelige tekstlinks sammen med filnavnet.

Hvordan Google Drive-links bliver vist på platforme, der ikke understøttes

Når jeg giver Evernote autorisation til at oprette forbindelse til min Google Drive, hvad kan Google så se på min Evernote-konto og omvendt?

Når du giver Evernote autorisation til at oprette forbindelse til din Google Drive, så giver du Evernote tilladelse til at få vist og få adgang til filer i din Google Drive. Google kan ikke se eller få adgang til eventuelle noter på din Evernote-konto.

Vil Google kunne søge i eventuelle noter på min Evernote-konto hvis jeg opretter forbindelse mellem min Google Drive og min Evernote-konto?

Nej. Den autoriserede forbindelse giver kun Evernote tilladelse til at få vist og få adgang til dine Google Drive-filer, og det gælder ikke den anden vej rundt. Google kan ikke få vist eller søge i nogen af ​​noterne på din Evernote-konto.

Hvordan søger jeg efter Google Drive-filer i Evernote?

For at finde Google Drive-filer, som du har vedhæftet til noter, skal du søge efter:

• Nøgleord i Google Drive-filnavnet
  • Nøgleord inde i den note som Google Drive-filen er vedhæftet

Nogle personer kan tilsyneladende ikke få adgang til en Google Drive-fil, som jeg har vedhæftet til en note og delt med dem i Evernote. Hvad skyldes det?

Modtagere af en delt note kan kun få vist og få adgang til Google Drive-filer, som du har givet dem tilladelse til at få vist. For at sikre, at modtagere af en Evernote-note har tilladelse til at få vist Google Drive-filer, som du har vedhæftet til en note, skal du starte Google Drive for at administrere tilladelser for deling af filer.

Læs mere om hvordan du administrerer tilladelser for deling af Google Drive

Hvis jeg deler en note, der indeholder en privat Google Drive-fil, vil modtageren så kunne få vist indholdet af den vedhæftede fil?

Nej. Modtagere af en note, som du har delt i Evernote, kan kun få vist og få adgang til Google Drive-filer, som du har givet dem tilladelse til at få vist.

For at gøre en vedhæftet Google Drive-fil privat for nogle eller samtlige modtagere af en fælles note, skal du starte Google Drive for at administrere tilladelser for deling af filer.

Læs mere om hvordan du administrerer tilladelser for deling af Google Drive

Hvis jeg tilføjer Google Drive-filer til mine noter, regnes det så med i mine månedlige Evernote-uploads?

Nej. Når du vedhæfter en Google Drive-fil, så tilføjer du bare et tekstlink (URL) til en note, så intet af ​​indholdet i den pågældende Google Drive-fil gemmes rent faktisk på din Evernote-konto.

Er vedhæftede Google-filer tilgængelige for mig offline, hvis jeg har Evernote Premium?

Nej. Google Drive-indhold er kun tilgængeligt for onlineadgang. Når du vedhæfter en Google Drive-fil, så tilføjer du bare et tekstlink (URL) til en note, så intet af ​​indholdet i den pågældende Google Drive-fil gemmes rent faktisk på din Evernote-konto, så der kræves internetadgang for at få vist Google Drive-vedhæftninger.

Nøgleord:

• Google Drive
  • Google Sheets
  • Google-filer
  • link til Google
  • Google Docs
  • vedhæftede filer

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj