Ofte stillede spørgsmål om enheder

Hvad er en enhedsgrænse?

Som Basic-abonnent kan du synkronisere din konto vha. Evernote-appen på op til to enheder, og på et hvilket som helst antal computere vha. Evernote Web. Opgrader til Plus eller Premium for at synkronisere Evernote-appen på tre eller flere enheder.

Hvad regner Evernote som en enhed?

Enhedsgrænser gælder kun for følgende Evernote-produkter:

• Evernote til Windows
  • Evernote til Mac
  • Evernote til iPhone, iPad og iPod touch
  • Evernote til Android
  • Evernote til BlackBerry
  • Evernote til Windows Phone
  • Evernote på Android Chromebook
  • Evernote på virtuelle stationære maskiner af Mac og Windows

Andre Evernote-produkter og tredjepartsprogrammer som bruger Evernote API-integrationen påvirkes ikke af enhedsgrænser. Eksempler: Evernote Web, Evernote på Apple Watch, Evernote til Windows Touch, Webklipper, Skitch og Penultimate.

Hvordan tælles enheder?

Hver enhed hvor du er logget ind på Evernote medregnes i din enhedsgrænse.

Hvis du har flere enheder af samme type vil hver enkelt blive medregnet i din enhedsgrænse. Hvis du for eksempel logger ind på din Evernote-konto på to forskellige iPhones, så tælles de som to enheder.

Hvis flere personer logger ind på separate konti via samme Evernote-app på den samme enhed, så tælles enheden som én enhed for hver Evernote-konto. For eksempel: hvis du og din ægtefælle deler en Mac derhjemme, og I skifter konto for at logge ind på hver jeres konto på samme Evernote til Mac-app, så tælles Mac'en som én enhed for dig og én enhed for din ægtefælle. Hver af jer kan derfor bruge Evernote på mindst én ekstra enhed.

Hvordan kan jeg kontrollere hvor mange og hvilke enheder, der er forbundet med min konto?

Du kan få vist og administrere alle de enheder, der er forbundet med din konto, på siden “Enheder” i dine kontoindstillinger.

Hvordan kan jeg deaktivere eller fjerne en enhed fra min konto?

Hvis du allerede er over din enhedsgrænse kan du blive bedt om at administrere dine enheder direkte i din Evernote-app. Du kan dog altid administrere dine enheder på siden “Enheder” i dine kontoindstillinger.

Hvis jeg logger ud af Evernote på en enhed, vil enheden så blive fjernet fra min konto?

Hvis du logger ud af Evernote bør en enhed blive fjernet fra din konto. Hvis du ser en besked om enhedsgrænse når du logger ind på en ny enhed, skal du tjekke siden “Enheder” i dine kontoindstillinger for at bekræfte, at den gamle enhed blev fjernet.

Hvad sker der, når jeg fjerner en enhed fra min konto? Mister jeg mine noter?

Når du fjerner en enhed fra din konto vil du ikke miste nogen af ​​dine synkroniserede noter. Du vil automatisk blive logget ud af appen, og eventuelle noter der er gemt lokalt vil blive bevaret.

Hvorfor kan jeg ikke bruge Evernote Web i webbrowseren på min telefon eller tavlecomputer?

Evernote Web er ikke optimeret til mobile browsere. Eftersom vi ønsker at du skal få den bedst mulige oplevelse, skal du installere Evernote fra App Store på din mobile enhed.

Hvorfor får jeg en besked om enhedsgrænse, når jeg kun bruge Evernote på to enheder?

Du kan få vist en fejlmeddelelse fordi din konto stadig er knyttet til en enhed, du ikke bruger længere. Tjek hvilke enheder, der er knyttet til din konto, ved at besøge siden “Enheder” i dine kontoindstillinger.

Jeg har afinstalleret og geninstalleret Evernote på den samme enhed, og nu jeg får en besked om enhedsgrænse. Hvordan kan jeg løse problemet?

Du kan få vist en fejlmeddelelse fordi din enhed blev betragtet som en ny enhed, da du geninstallerede Evernote. Du kan fjerne den "gamle" enhed, der er knyttet til din konto, ved at besøge siden “Enheder” i dine kontoindstillinger.

Hvorfor oplever jeg synkroniseringsproblemer?

Du kan opleve synkroniseringsfejl hvis din Evernote-klient ikke er opdateret. Søg efter opdateringer for at sikre, at du modtager de nyeste forbedringer af ydeevne, fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer.