Evernote for studerende

6 måder studerende kan bruge Evernote

Tag et billede af en whiteboardskitse

Evernote er et fantastisk værktøj for studerende. Uanset om du er ved at tage en bachelorgrad i robotteknologi eller en ph.d. i antropologi, så gør Evernote det nemt for dig at organisere alle dine kurser og opgaver, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.Og i en begrænset periode kan studerende få 75% rabat på Evernote Premium.

1. Organiser undervisningsnoter i notesbøger

Et sæt notesbøger

Brug Evernote som en digital mappe hvor du kan gemme alle dine kurser samt information om skolen, skemaer og alt det andet du samler sammen i løbet af skoleåret. Start med at oprette en notesbogsstruktur for at gruppere lignende noter. Opret separate notesbøger for hver klasse. Hold noter fra alle dine forelæsninger, laboratorietimer og gruppeprojekter samlet i den samme notesbog.

Animation med oprettede kursusnotesbøger

PRO-TIP

For at organisere dine notesbøger kan flere af dem grupperes i notesbogsstakke. Opret en stak for hver skoleperiode og tilføj individuelle kursusnotesbøger til stakken.

2. Scan og søg i håndskrevne noter

Brug telefonen som en scanner

Brug Evernote-kameraet på din telefon til at tage billeder af whiteboards og papirkopier.

En kvinde med et forstørrelsesglas for at indikere søgning

Evernote kører billederne gennem en tegn-genkendelsesproces, der gør håndskrevne ord søgbare.

Scannet whiteboard-note med søgeresultater

PRO-TIP

Brug skriveværktøjet til at håndskrift eller tegne direkte i Evernote på din telefon eller tavlecomputer. Brug farver og highlighter for at fremhæve og lave forbedringer.

3. Optag forelæsninger og seminarer

Tilgængelig for Evernote til Mac, Windows og Android samt iPhone, iPad og iPod touch

Optag en forelæsning

Nu kan du sikre dig, at du ikke går glip af vigtige pointer. Når og hvor det er tilladt kan du bruge Evernote på din telefon eller bærbare computer til at lave lydoptagelser af forelæsninger eller gruppediskussioner, og derefter bruge optagelserne som et supplement til dine tekstnoter.

Optageværktøj i appen

PRO-TIP

Skab endnu bedre studieresultater ved at sætte påmindelser om at gennemgå dine noter på et senere tidspunkt.

4. Tegn og skriv i PDF-filer

Tilgængelig for Evernote til Mac, Windows og Android samt iPhone, iPad og iPod touch

Annoteringer i en PDF-fil

Evernote giver dig enkle værktøjer til at tilføje noter til PDF-filer. Fremhæv vigtige afsnit i dit pensum eller i dine opgaveoversigter. Tilføj tekst, pile og andre former for at fremhæve og henlede opmærksomheden på det, der er vigtigt i det du læser.

Eksempelnote med forhåndsvisning af en vedhæftet pensum-PDF

PRO-TIP

Brug Evernote-kameraet på din mobile enhed til at scanne kursusoversigter, skriftligt materiale og andre papirdokumenter som PDF-filer. Du kan gemme PDF-filer og Office-dokumenter i Evernote på din computer ved siden af relaterede noter fra de pågældende timer.

EKSEMPELNOTE: Vis eksempelnote på et annoteret PDF-kursuspensum

5. Administrer opgaver med huskelister og påmindelser

Afkryds punkter på din huskeliste

Skoleopgaver, projektinformation, mødetider for din studiegruppe - skriv det hele ned i Evernote. Få adgang til dine lister til eller fra campus fra enhver enhed, hvor du har Evernote.

PRO-TIP

Del lister med andre, der arbejder på et gruppeprojekt sammen med dig. Giv alle teammedlemmer tilladelse til at redigere, så alle kan afkrydse opgaver, der er udført, på en delt liste.

EKSEMPELNOTE: Vis eksempelnote med tjeklister

6. Hold information om campusbegivenheder og studieliv samlet på ét sted

Gem hjemmesider fra din browser i Evernote

Gem hele hjemmesider i Evernote ved hjælp af Webklipper. Gem skærmbilleder, billeder og vigtig information fra din onlinestudieportal i Evernote sammen med andre relaterede noter. Gem information om onlineplatform, undervisning og klubber som noter. Gem eventkalendere, bibliotekets åbningstider, ugentlige madplaner og oplysninger om evakueringplaner samlet i Evernote.

PRO-TIP

Aktivér adgang til offline-notesbøger så du altid kan få adgang til de noter, du bruger regelmæssigt, også selvom du er uden internetforbindelse.

FÅ MERE AT VIDE

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id