Fejlfind fejl ved synkronisering af noter i iOS

< Forrige / Næste >

Fejlfind fejl ved synkronisering af noter i iOS

Hvis der opstår en synkroniseringsfejl med en bestemt note i Evernote til iOS skal du følge nedenstående trin.

1. Genskab noten ved hjælp af følgende trin:

1. Kopiér og indsæt indholdet fra referencenoten og ind i en ny note
  2. Slet referencenote ved at swipe henover den fra højre til venstre og derefter trykke på papirkurven
  3. Gå til notesbogen 'Papirkurv' nederst på din notesbogsliste og slet noten derfra
  4. Synkroniser Evernote

2. Hvis det ikke fungerer skal du genstarte din enhed og prøve at synkronisere igen.

3. Hvis det stadig ikke fungerer skal du reinstallere Evernote.

Før du reinstallerer Evernote til iOS skal du sørge for at kopiere indholdet i eventuelle usynkroniserede noter til et sted uden for Evernote-appen. Eventuelle usynkroniserede noter (noter markeret med grønne hjørner) og billeder bliver slettet når du reinstallerer Evernote.

For at gemme eventuelle usynkroniserede billeder fra det nye Evernote til iOS: Åbn billedet og tryk på knappen Download (pil nedad).

For at gemme eventuelle usynkroniserede billeder fra den ældre version af Evernote til iOS: Tryk på Del-knappen (boks med pil opad) og vælg Gem billede.

Følg derefter disse trin:

1. Tryk og hold på Evernote-ikonet på Startsiden indtil ikonet begynder at ryste let
  2. Tryk på X og derefter på Slet.
  3. Genstart din iOS-enhed
  4. Download Evernote fra App Store

Hvis disse trin ikke løser problemet bedes du venligst kontakte os.

Nøgleord:

• nsurl
  • ugyldigt indhold
  • ios-fejl
  • synkroniseringsfejl
  • kan ikke gemme note
  • fejlmeddelelse
  • uventet nsurlresponse-type
  • indholdet er ugyldigt