Organiser dit privatliv med Evernote

6 måder at organisere dit privatliv ved hjælp af Evernote

Brug Evernote til dine daglige opgaver såsom at oprette huskelister, skrive personlige optegnelser og gemme vigtige dokumenter. Når det hele er organiseret i Evernote kan du hurtigt finde det, du leder efter.

Billede af et nyt hus

1. Lav lister over ting der skal gøres og købes og meget mere

Skærmbillede af en tabel med tjeklister

Du er lige flyttet ind i et nyt hus og har en uoverskueligt lang liste over ting, der skal gøres. Opret tjeklister og punktopstillede eller nummererede lister i Evernote, og få adgang til dem, når du har brug for dem.

Eksempler på lister:

• Personer der skal kontaktes
  • Reparationer der skal foretages i hjemmet
  • Møbler og indretning du ønsker dig
  • Indkøb der skal foretages

PRO-TIP

Tilføj en påmindelse for at modtage meddelelser for tidsfølsomme noter, så du ikke glemmer at medbringe chips og dip til housewarming-festen!

2. Scan og gem faktureringsdokumenter, betalingsbekræftelser og kvitteringer

Skærmbillede af kvittering

Ved at gemme oplysninger om dine udgifter, overholde et budget og planlægge store indkøb kan du holde styr på din økonomi. Brug Evernote-kameraet på din mobile enhed til at scanne papirregninger, fakturaer og kvitteringer. Hvis du har elektroniske kontoudtog kan du downloade PDF-filerne fra din bank og gemme dem i Evernote.

PRO-TIP

Brug mærker til at kategorisere udgifter og markere elementer som betalt eller ej betalt.

3. Tag billeder af husholdningsartikler, som du altid bør have på lager

Skærmbillede af en note med billeder af husholdningsartikler

Tag billeder af artikler, som skal købes, eller af ting du jævnligt bruger i huset. På den måde kan du altid huske hvilket brand, hvilken type eller hvilken model du behøver. Det kan især være praktisk for ting såsom blæk til printeren, vitaminer og kosttilskud, samt dyrefoder og meget andet.

PRO TIP

Du kan også tage billeder af værdifulde genstande, der måske dækkes af din forsikring såsom smykker og elektronisk udstyr.

4. Klip blogindlæg, nyhedsartikler og madopskrifter

Skærmbillede af Evernote Webklipper-panelet

Bogmærker er fantastiske til at gemme links til hjemmesider hvor du har fundet inspiration til indretning af hjemmet, feng shui-artikler og middagsopskrifter. Det er dog ikke så praktisk at skulle klikke sig gennem en liste af hjemmesidetitler for at gennemgå indhold du har fundet, mens du har surfet rundt på nettet. Evernote Webklipper gemmer det fulde indhold fra hver eneste hjemmeside i en note og linker tilbage til den oprindelige side. Det gør det nemmere at gennemse og søge i dine bogmærker samtidig med at de sættes i den rette kontekst.

PRO TIP

Aktivér “smart arkivering” i Webklipper der foreslår den mest relevante notesbog for den udklippede side.

5. Gem PDF-kontrakter og -dokumenter

Eksempel på note med fremhævede søgetermer

Gem PDF-downloads eller scanninger af dine kontrakter vedrørende lån i huset, lejeaftaler og andre vigtige dokumenter. Du kan søge efter dokumenterne i appen når de er gemt i Evernote.

6. Del vigtig information med familie og venner

Eksempel på note med vigtig husholdningsinformation

Du vil med garanti gerne undgå at stå i en situation, hvor din familie ikke kan få fat i dig når en alarm i huset er blevet aktiveret ved en fejl. Gem vigtige oplysninger såsom alarmkoder, kontaktoplysninger ved nødsituationer, forsikringspapirer og produktgarantier i Evernote, og del noterne med dine familiemedlemmer, så de hvor som helst og når som helst kan få adgang til dem.

PRO-TIP

Hvis du planlægger en ferie kan du dele alle dine reservationsbekræftelser, rejseplaner og idéer om selve turen med alle, der skal med.

FÅ MERE AT VIDE

SEE HOW OTHERS USE EVERNOTE

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id