Sådan køber Evernote Plus eller Premium via Direct Debit/SEPA

Sådan køber Evernote Plus eller Premium via Direct Debit/SEPA

Sådan køber Evernote Plus eller Premium via Direct Debit/SEPA

Kunder i de følgende europæiske lande kan købe Evernote Plus eller Premium og betale direkte med deres bankkonto.

• Østrig
  • Belgien
  • Tyskland
  • Nederlandene

Navigér frem til din kontos købsside og vælg iDeal, Sofort eller Giropay under købsprocessen. Vi omdirigerer dig til det pågældende onlinebetalingssystem, hvor du gennemfører dit køb.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt vil min konto blive opgraderet efter mit køb?

Din konto vil blive opgraderet straks efter dit køb.

Vil mit abonnement blive fornyet?

Dit abonnement vil automatisk blive fornyet månedligt eller årligt gennem SEPA-betalingssystemet. Information om hvordan du administrerer dit abonnement findes her.

Kan jeg købe Evernote Business vha. Direct Debit?

På nuværende tidspunkt er Direct Debit og SEPA-betalinger ikke tilgængelige for Evernote Business-abonnementer.

Nøgleord:

• direct debit
  • SEPA
  • Giropay
  • Sofort
  • iDeal
  • SEPA Direct Debit-mandat