Opret en skitse på mobile enheder

< Forrige / Næste >

Opret en skitse på mobile enheder

Eksempel på skitse

Brug din finger eller stylus til at tilføje skitser direkte i Evernote. Indsæt diagrammer og håndskrevne noter ved siden af dine billeder, lydoptagelser og vedhæftede filer. Evernote genkender håndskrevet tekst i dine noter så du kan søge efter teksten på et senere tidspunkt.

Sådan kan du skitsere:

• Føj diagrammer til undervisnings- og mødenoter
  • Nedskrive idéer under renovering af et kontor eller et hjem
  • Tegn UI-design til app-skærme eller hjemmesider
  • Opret videostoryboards

Tilføj en skitse

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at føje en skitse til en note.

• iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Fra en hvilken som helst åbnet note i redigeringstilstand skal du trykke på det blå plustegn-ikon (+) øverst til venstre på tastaturet og derefter trykke på Skitse.
    2. Skitseværktøjer vises nederst på skærmen. Tryk på pennen eller highlighteren for at begynde at skitsere noter med din finger eller stylus.
    3. Tryk på Færdig for at gemme. Billederne ændrer størrelse så de passer perfekt i din note. Skitser gemmes som .PNG-billeder, der kan downloades og redigeres på andre iOS- og Android-enheder.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Fra en hvilken som helst åbnet note i redigeringstilstand skal du trykke på blyantknappen eller papirclipsen og derefter vælge 'Håndskrift' (blyant).
    2. Skitseværktøjer vises øverst på skærmen. Tryk på pennen eller highlighteren for at begynde at skitsere noter med din finger eller stylus.
    3. Tryk på Færdig for at gemme. Billederne ændrer størrelse så de passer perfekt i din note. Håndskrevne skitser gemmes som .PNG-billeder, der kan annoteres, downloades og redigeres på andre iOS- og Android-enheder.  Billeder med håndskrevet tekst kan ikke redigeres når de er blevet annoteret.

Bemærk: Du kan ændre linjetykkelsen på en hvilken som helst enhed, der understøtter 3D Touch, ved at justere dit skrivetryk. Dette fungerer med Apple Pencil.

• Android

Det nye Evernote til Android

1. Fra en hvilken som helst åbnet note i redigeringstilstand skal du trykke på det blå plustegn-ikon (+) øverst til venstre på tastaturet og derefter trykke på Skitse.
    2. Skitseværktøjer vises nederst på skærmen. Tryk på pennen eller highlighteren for at begynde at skitsere noter med din finger eller stylus.
    3. Tryk på Færdig for at gemme. Billederne ændrer størrelse så de passer perfekt i din note. Skitser gemmes som .PNG-billeder, der kan downloades og redigeres på andre iOS- og Android-enheder.

Udforsk skitseværktøjer

• Ink tool icon Tilføj en skiste: Åbner et tomt lærred så du kan føje en skitse til en note.
  • Pen tool icon Blyant: Skriv eller tegn frihåndsstreger i forskellige farver og størrelser.
  • Pen tool icon Highlighter: Føj halvgennemsigtig farve til din skitse.
  • Pen tool icon Viskelæder: Fjern eventuelle uønskede streger. Tryk en gang til og vælg 'Ryd alt' for at rydde hele lærredet.
  • Pen tool icon Valg: Vælg, kopiér, klip eller flyt rundt på dele af en skitse. For at vælge et objekt skal du tegne en kant omkring det. Når objektet er markeret skal du blot trække det for at flytte det til en ny placering. For at klippe og kopiere skal du trykke længe et vilkårligt sted inden for markeringsrammen og derefter igen trykke længe uden for kanten for at indsætte.
Mulighed for skitsering og klipning af kopi
Vælg og kopiér
Indsæt skitse
Indsæt på ny placering

• Ink tool icon Fortryd: Fortryd den senest udførte handling.
  • Redo tool icon Gentag: Omgør den senest fortrudte handling.
  • Rotate tool icon Roter: Roter hele billedet 90 grader mod urets retning.

Bemærk: Når du begynder at tegne låses lærredsretningen (stående eller liggende).

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan redigerer jeg en eksisterende skitse?

Det nye Evernote til iOS: Skjul tastaturet hvis det er åbent, tryk på skitsen, tryk på ikonet med de tre prikker nederst på skærmen, og tryk derefter på Rediger skitse.

Ældre version af Evernote til iOS: Skjul tastaturet hvis det er åbent og tryk derefter på skitsen.

Hvis du tilføjer en skitse på en iPhone (og ikke har annoteret den), så kan du redigere den på en hvilken som helst af dine iOS- eller Android-enheder, der understøtter skitsering. Få mere at vide >>

Hvordan tilføjer jeg indhold over eller under en skitse?

For at tilføje tekst, billeder og filer over eller under en skitse skal du blot trykke over eller under din skitse og fortsætte med at tilføje indhold.

RELATERET

Nøgleord:

• håndskrift
  • håndskrevet
  • tegn
  • tegn i hånden
  • skitsering
  • stylus
  • apple pencil
  • penultimate
  • skriblerier