Konfigurer nogle projektområder der omfatter hele virksomheden

Konfigurer nogle projektområder der omfatter hele virksomheden
< Forrige / Næste >

Konfigurer nogle projektområder der omfatter hele virksomheden

Brug noget tid på at gennemtænke konfigurationen af din Evernote-konto. Opret et sæt projektområder for hele teamet som f.eks. et 'Medarbejderhåndbog'-projektområde eller et 'Medarbejdergoder'-projektområde. Navngiv projektområderne så de stemmer overens med hvordan du på længere sigt ønsker at andre projektområder skal navngives og indhold skal organiseres.

Brug projektområder og notesbøger til at holde alt (og alle) velorganiseret

Det første skridt for at samarbejde i Evernote Teams er at finde på en logisk struktur for dine projekter. Opret projektområder til at organisere en samling relaterede noter og notesbøger, som du og dine teams ofte har brug for at få adgang til.

Hvis du først for nylig er gået i gang med at bruge Projektområder i Evernote, så kan du med fordel læse Kom godt i gang med projektområder.

Metoder til at organisere og samarbejde med projektområder

Her er nogle effektive metoder til at organisere projektområdet så alle i teamet hurtigt kan finde det, de skal bruge.

Hver projektejer bør:

• Administrere hvordan et delt projektområde bruges
  • Oprette og vedligeholde projektnoter og -notesbøger
  • Etablere regler for navngivning af noter og notesbøger
  • Tilføje startindhold der allerede er indsamlet

Bed alle, der vil bidrage til projektområdet, om at følge de aftalte regler for navngivning. Få mere at vide >>

Nøgleord:

• evernote teams