Tag billede af Post-it®-noter i Evernote

< Forrige / Næste >

Tag billede af Post-it®-noter i Evernote

iPhone
Kamera til Post-it(r)-note på iPhone
Android
Tilstanden Post-it(r)-note på Android-telefon

Evernote-kameraet er specialdesignet til at omdanne og forbedre dine Post-it®-noter til smukke, digitale gengivelser af alle dine noter.

Tag billeder af Post-it®-noter i Evernote på iOS- og Android-enheder med kameraer.

Sådan tager du billeder af Post-it®-noter

Skriv klart og tydelige på en Post-it®-note med en hvilken som helst blyant eller en kuglepen. Følg derefter disse trin for at tage billeder af dine noter i Evernote:

1. Åbn Evernote-kameraet

• Android:

Det nye Evernote til Android - Tryk på pil opad (^) på den grønne Ny note-knap, og tryk derefter på Tag et billede (eller tryk på det blå plustegn (+) over tastaturet i en åben note, og tryk derefter på Kamera).

Ældre version af Evernote til Android - Hold den flydende knap med plustegnet (+) trykket ind fra en hvilken som helst note, notesbog eller mærkeliste, og tryk derefter på Kamera (eller tryk på kameraet på Evernote-widget).

• iPhone, iPad, and iPod Touch:

Det nye Evernote til iOS - Tryk på pil opad (^) på den grønne Ny note-knap, og tryk derefter på Tag et billede (eller tryk på det blå plustegn (+) over tastaturet i en åben note, og tryk derefter på Kamera).

Ældre versioner af Evernote til iOS - Tryk på Billeder (kamera)-knappen fra startskærmen eller fra en hvilken som helst åben note.

2. Tag billedet

Placer Post-it®-noten, så den er synlig i rammen, og tag derefter billedet:

• iPod touch og tidligere iPhone- og iPad-modeller: Kameraet er som standard indstillet på manuel billedtagning. Tryk på udløserknappen for at tage et billede.
  • Nyere iOS-enheder: Som standard starter kameraet i automatisk indstilling og tager billedet automatisk. Tryk på billedet med linjeret papir øverst på skærmen for at skifte til indstilling for manuel billedtagning.
  • Det nye Evernote til iOS og Android: Som standard starter kameraet i manuel optagelsestilstand. Tryk på 'Auto' i bunden af skærmen for at skifte til automatisk tilstand og dermed tage et billede automatisk.

3. Forhåndsvis og gem eller kassér

For at få en forhåndsvisning af den eller de noter, du har taget billeder af, skal du trykke på billedet eller billedminiaturen/miniaturerne af noterne. Herfra kan du vælge bestemte billeder, du vil beholde eller kassere.

• Gem: Tryk på Gemfor at gemme en note.
  • Kassér: For at kassere en note skal du trykke på papirkurven.

Få vist Post-it®-noter

Post-it-noter som individuelle noter
Flere Post-it-noter i én note

Hvis du tager billeder af flere noter på samme tid, så gemmer Evernote et helt sæt Post-it®-noter som en enkelt Evernote-note. For at gemme hver eneste Post-it®-note som en individuel Evernote-note skal du blot bekræfte og gemme efter hver enkelt billede, og derefter tage et nyt billede til den næste note, du gerne vil gemme.