Tag billede af Post-it®-noter i Evernote

Evernote-kameraet er specialdesignet til at omdanne og forbedre dine Post-it®-noter til smukke, digitale gengivelser af alle dine noter.

Tag billeder af Post-it®-noter i Evernote på en iPhone, iPad eller iPod touch med enhedens kamera eller med Android-enheder og Windows-telefoner.

iPhone
Kamera til Post-it(r)-note på iPhone
Android
Tilstanden Post-it(r)-note på Android-telefon

Sådan tager du billeder af noter ved hjælp af Post-it®-notetilstanden

Skriv klart og tydelige på en Post-it®-note med en hvilken som helst blyant eller en kuglepen. Følg derefter disse trin for at tage billeder af dine noter i Evernote:

1. Start Evernote Post-it®notekameraet

• Android Hold den flydende knap med plustegnet (+) trykket ind fra en hvilken som helst note, notesbog eller mærkeliste, og tryk derefter på Kamera (eller tryk på kameraet på Evernote-widget).
  • iPhone, iPad og iPod touch: Tryk på Billeder (kamera)-knappen fra startskærmen eller fra en hvilken som helst åben note.
  • Windows Phone: Før fingeren over skærmen for at vælge Post-it®-kameraet.

2. Tag billedet

Placer Post-it®-noten, så den er synlig i rammen, og tag derefter billedet:

• iPod touch, tidligere iPhone- og iPad-modeller samt Windows-telefoner: Kameraet er som standard indstillet på manuel billedtagning. Tryk på udløserknappen for at tage et billede.
  • Nyere iOS-enheder: Som standard starter kameraet i automatisk indstilling og tager billedet automatisk. Tryk på billedet med linjeret papir øverst på skærmen for at skifte til indstilling for manuel billedtagning.

3. Forhåndsvis og gem eller kassér

For at få en forhåndsvisning af den eller de noter, du har taget billeder af, skal du trykke på billedet eller billedminiaturen/miniaturerne af noterne. Herfra kan du vælge bestemte billeder, du vil beholde eller kassere.

• Gem: For at gemme en note skal du trykke på Gem (iOS) eller på fluebenet (Android).
  • Kassér: For at kassere en note skal du trykke på papirkurven (Android og Windows), eller trykke på et billede fra miniature-sidebjælken og holde billedet nede, hvorefter du fører det mod toppen af skærmen. Fortsæt med at føre billedet opefter indtil papirkurven vises og miniaturen forsvinder.

Få vist Post-it®-noter

Post-it-noter som individuelle noter
Flere Post-it-noter i én note

Hvis du tager billeder af flere noter på samme tid, så gemmer Evernote et helt sæt Post-it®-noter som en enkelt Evernote-note. For at gemme hver eneste Post-it®-note som en individuel Evernote-note skal du blot bekræfte og gemme efter hver enkelt billede, og derefter tage et nyt billede til den næste note, du gerne vil gemme.