Organiser og angiv påmindelser

Når Post-it®-noter er blevet oprettet i Evernote, kan du organisere dem i notesbøger, indsætte mærker og angive påmindelser på samme måde som med alle andre noter i Evernote.

For at opnå det bedste resultat skal du imidlertid bruge Post-it®-noter, der er optimeret til Evernote (Post-it®-noter i elektrisk gul, lime, elektrisk blå og neonpink), hvor hver enkelt Post-it®-notefarve automatisk kan knyttes til en Evernote-notesbog, et Evernote-mærke og en Post-it®-notepåmindelse.

Tildel notesbøger, mærker og påmindelser

Indstillinger og påmindelser
Indstillinger for elektrisk gul

Tilpas hvordan dine Post-it®-noter gemmes

Du kan tilpasse indstillingerne for dine Post-it®-noter på følgende måde:

1. Gå til dine kontoindstillinger

• iPhone, iPad og iPod touch: Åbn Konto-fanen og tryk derefter på Indstillinger
  • Android: Tryk på de tre vertikale prikker øverst på en note-, notesbogs- eller mærkelisteskærm for at ændre dine kontoindstillinger
  • Windows Phone: Tryk på dit kontobrugernavn

2. Gå til indstillingerne for Post-it®-noter

• iPhone, iPad og iPod touch: Tryk på Kamera > Post-it®-noter
  • Android: Tryk på Indstillinger > Kamera > Post-it®-noter
  • Windows Phone: Tryk på Generelt > Post-it®-noter

3. Vælg Post-it®-notefarven for at ændre dens tilknyttede notesbog, mærke eller påmindelse.

Eksempler på hvordan du kan organisere Post-it®-noter i Evernote:

1. Post-it®-note i elektrisk gul farve – Gemmes i en 'huskeliste'-notesbog med påmindelser, og få vist dem alle på listen over påmindelser. Som standard er påmindelser angivet som Post-it®-noter i en elektrisk gul farve.
  2. Limefarvede Post-it®-noter – Mærkes "Til deling" så du nemt kan identificere noter du vil dele med andre.
  3. Post-it®-noter i elektrisk blå farve – Gemmes i en notesbog med "Designidéer".
  4. Post-it®-noter i neonpink farve – Gemmes i en notesbog med "Fritid" eller "Bare for sjov".

Søg i håndskrevne noter

Når en Post-it®-note er gemt i Evernote genkendes al håndskreven tekst i noten, og du kan søge i teksten. Du skal blot søge efter et vilkårligt ord i Evernote og alle noter, der indeholder det pågældende ord, vises.