Start scanning

For at starte, placér papiret i scanneren, justér bredden på papirstyret, og tryk på den grønne Scan-knap.

Dokumenter, der scannes med ScanSnap Evernote Edition, vil blive:

• scannet dobbeltsidet
  • automatisk roteret og vendt korrekt
  • automatisk beskåret
  • gemt i det passende filformat
  • søgbar i Evernote efter enhver tekst i dokumentet

Scan alt

Scan alt med ScanSnap

Du kan scanne en hel stak af forskellige dokumenttyper på en gang med ScanSnap Evernote Edition. Hver stak af papir, visitkort, billeder eller kvitteringer bliver automatisk genkendt, indsat i en unik notesfil, og organiseret i overensstemmelse hermed.

Som standard vil alt, hvad du scanner, automatisk blive genkendt, behandlet og gemt automatisk. Hvis du planlægger at scanne et parti af ens sider, kan du skifte til den passende scanningstilstand fra ScanSnap Manager Evernote Edition muligheder i proceslinjen eller menulinjen.

Scan efter dokumenttype

ScanSnap Evernote-manager

Hvis du planlægger at scanne et stort antal dokumenter af samme type, såsom en bunke kvitteringer, kan du sikre dig, at de alle gemmes som kvitteringer ved at ændre scanningstilstand fra Automatisk til Kvitteringer, eller til den type fil, du vil scanne.

For at gøre dette, åbn ScanSnap Manager egenskaber fra proceslinjen eller menulinjen og vælg den type dokument, som du vil scanne: Dokumenter, Visitkort, Kvitteringer, eller Billeder.

Dokumenter

Scan dine e-mails, regninger, garantibeviser, skatteopgørelser osv. Med Evernote kan du søge i scannede dokumenter, så du altid har adgang til de vigtigste oplysninger.

En stak almindeligt papir genkendes som et enkelt dokument og gemmes som en PDF-fil.

Scan dokumenter med ScanSnap

Visitkort

Du behøver ikke se på, at alle de visitkort, du har samlet igennem tiden, ligger i en bunke på dit skrivebord. Læg dem med forsiden nedad i dokumentføderen, og scan dem alle på én gang til Evernote.

Hvert visitkort gemmes som et billede i en individuel Evernote notatfil. Log på din LinkedIn konto og Evernote vil også opdatere dem til omfattende kontaktnotater med billeder og information om socialt netværk.

Scan visitkort med ScanSnap

Kvitteringer

Det er vigtigt, at du har styr på dine kvitteringer – fra bonner til skattebetalinger. Og bedre endnu: Lad Evernote holde styr på dem for dig.

Hver kvittering gemmes som et billede i en individuel Evernote notatfil.

Scan kvitteringer med ScanSnap

Billeder

Dine dyrebare minder samlet på ét sted. Læg dem med forsiden nedad i dokumentføderen, så de nemt kan scannes i Evernote.

Hvert billede gemmes i en individuel fil, som et højtopløst scannet billede.

Scan billeder med ScanSnap

Tips til scanning

• Sørg for at du løfter papirslisken før du starter en scanning.
  • Sørg for at dokumenterne er centreret ved at justere papirsliskens beslag.
  • Juster indstillingerne for ScanSnap Manager for at forbedre nøjagtigheden af visitkortscanninger. (Åbn indstillingerne for ScanSnap Manager Evernote Edition, vælg Visitkort-fanen, og indstil derefter ‘Billedopløsning’ til Bedste og ‘Kompression’ til Lav.)

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br