Trådløs scanning

ScanSnap Evernote Edition er Wi-Fi aktiveret, så du kan scanne trådløst hvorfra det passer bedst. Du kan som eksempel scanne kvitteringer og billeder fra køkkenbordet, eller visitkort og juridiske dokumenter fra dit skrivebord.

Bemærk: Du kan tilslutte scanneren med én computer af gangen eller tilslutte andre computere med et USB-kabel.

Trin 1: Åbn fanen ScanSnap Manager Wi-Fi

1. Tilslut scanneren til din computer via USB-kabel
  2. Åbn ScanSnap Manager Evernote Edition software fra proceslinjen eller menulinjen på din computer
Managerindstillinger for ScanSnap

For at få vist wi-fi-indstillinger:

1. Klik på tandhjulsikonet for at åbne indstillinger
  2. Vælg fanen Wi-Fi

Trin 2: Aktivér Wi-Fi indstillinger

Fra fanen ScanSnap Manager Wi-Fi, vælges Aktivér Wi-Fi scanning
Aktivér ScanSnap wi-fi

For at oprette forbindelse mellem ScanSnap og wi-fi:

1. Tænd for Wi-Fi-kontakten bag på scanneren
  2. Scanneren vil finde din computers aktuelle Wi-Fi-netværk, og om nødvendigt bede dig om en adgangskode til netværket
  3. Vent, indtil du ser, computeren viser, at Wi-Fi-scanning er aktiveret, frakobl derefter scanneren fra computeren

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br