Vælg en Evernote-notesbog

Vælg den Evernote Notebook, der er den rigtige for dig

Evernote Notebooks fås i forskellige størrelser og papirmønstre samt med hårdt eller blødt omslag. Disse notesbøger af syrefrit papir med syet ryg og et slidstærkt omslag af karton er af den kvalitet, som man forventer af Moleskine-produkter.

Desuden indeholder Evernote Notebooks også et sæt Smart Stickers for problemfri integration med mærker og notesbøger, når de er blevet dokumenteret og gemt i Evernote.

Hvilken notesbog passer til mig?

Klassisk notesbog

Den "originale" Evernote-notesbog til almindelig dagligdagsbrug

1. Vælg størrelse:

• Large: 12,7 x 21 cm (5 inches x 8.25 inches)
  • Small: 8,9 x 14 cm (3.5 inches x 5.5 inches)

Large-notesbøger er tilgængelige med grønne, sorte eller grå omslag

2. Vælg papir:

• 192 sider, ternet
    • Linjerede sider

Business-notesbog

En notesbog der er designet til alle dine Business-noter og professionelle noter — tilføj nemt påmindelser og del kun dét, der er relevant for andre til et møde eller ved en begivenhed

Fås med linjerede sider i én størrelse og i én farve

Sketchbook

Evernote-notesbogen med tykkere papir er designet, så den er mere slidstærk og kan bruges til tegninger og illustrationer

Fås med prikkede sider i én størrelse og én farve

Lommebog

Tyndere notesbøger der er konstrueret med et omslag af pap, der på samme tid er både fleksibelt og holdbart, samt med perforerede sider, der alle er bundet sammen med en tydelig syet stikning

1. Vælg størrelse:

• Ekstra large: 19 x 25,4 cm (7.5″ x 10″)
  • Large: 12,7 x 21 cm (5 inches x 8.25 inches)
  • Lommeformat: 8,9 x 14 cm (3.5 inches x 5.5 inches)

2. Vælg papir:

• 192 sider, ternet
  • Linjerede sider

Tilgængelige papirmønstre

Ternet (gitter) mønster:

Ternet Moleskine-papir

Linjeret mønster:

Linjeret Moleskine-papir

Ternet mønster med prikker (kun Evernote Sketchbook):

Ternet Moleskine-papir med prikker

Linjemønster med sideafsnit (kun Evernote Business-notesbog)

Linjeret Moleskine-papir