Tag billeder af sider med Evernote-kameraet

Brug Evernote på en hvilken som helst iOS- eller Android-mobil enhed til at indlæse og gemme en side fra en Evernote-notesbog i din Evernote-konto. Du kan søge i håndskrevet tekst på siden, når den er blevet gemt i Evernote.

Evernote-kameraet har automatisk registrering af kanter og billedoptimering, hvilket gør det endnu nemmere at gemme dine fysiske noter på din Evernote-konto. Med Evernote-kameraet kan du automatisk mærke og organisere dine noter ved hjælp af de Smart Stickers, der leveres med din Evernote-notesbog.

Understøttede enheder

Indlæs og gem sider fra Evernote-notesbøger i Evernote på de følgende enheder:

• iPhone
  • iPad
  • iPod touch
  • Android

Bemærk: Indlæsning af sider i Evernote-notesbøger fungerer med iPhone 3GS, iPad 2 og tidligere modeller, men resultaterne er ikke optimale på grund af lav kameraopløsning og mangel på blitz på disse enheder.

Sådan indlæses og gemmes sider fra Evernote-notesbøger

Evernote-kameraet er specialdesignet til at tage de bedste billeder af siderne i dine Evernote-notesbøger. Kameraet genkender automatisk Smart Stickers på siden og tilknytter dem de mærker og notesbøger, der er specificeret i Evernote.

iPhone, iPad og iPod touch

Tag billeder af sider med Evernote iOS-kameraet

Tryk på den grønne plus-knap (+) og hold den inde, og tryk derefter på kameraknappen. Alternativt kan du trykke på kameraknappen inde fra en åbnet note.

Som standard er Evernote-kameraet indstillet til automatisk optagelse. Der tages automatisk billeder af Evernote-notesbøger, og de gemmes i din standard Evernote-notesbog, hvis der ikke identificeres Smart Stickers.

Bemærk: Hvis der er slukket for standardindstillingen automatisk optagelse, så placer siden i indlæsningsområdet, og tryk på udløserknappen når du er klar til at tage billedet.

Android

Tag billeder af sider med Evernote Android-kameraet

For at starte kameraet:

Tryk på den grønne plusknap (+), og tryk derefter på Kamera for at starte Evernote-kameraet

For at tage billede af en side:

1. Før fingeren over til 'Dokument'
  2. Tryk på udløserknappen for at bgynde at tage billeder af sider

Note: Tryk på menuknappen (tre prikker) øverst på skærmen for at ændre blitz- og kameraindstillingerne