Evernote Business-notesbog

Evernote Business-notesbøger

Delingsindstillinger er på nuværende tidspunkt tilgængelige når du deler Evernote Business-notesbogssider fra iOS-enheder

Med en Evernote Business-notesbog fra Moleskine kan du nemt vælge, hvad du vil dele med andre, og automatisk tilføje påmindelser til sider gemt i Evernote.

Del alt, eller del det vigtigste

Video om Evernote-notesbøger fra Moleskine

Med Evernote Business-notesbøger fra Moleskine kan du dele alt i en note, eller blot det afsnit, der er relevant for andre under et møde, i dit team eller ved en begivenhed.

Offentligt delt Moleskine-afsnit

Hver side er opdelt i to afsnit:

• Øverste afsnit: Til deling med andre

• Nederste afsnit: Kun til dig

Hvis du kun ønsker at dele notens øverste afsnit, så del noten via e-mail (ikke Work Chat) ved hjælp af Evernote på din iPhone, iPad eller iPod touch. Vælg Del kun det øverste afsnit når du bliver bedt om det. Du kan se det beskårne billede i e-mailforhåndsvisningen.

Scannet side optimeres og gemmes

Tryk på 'Del kun det øverste afsnit'

Modtagere ser kun notens øverste afsnit

Optimeret til Moleskine
Muligheder for deling for Evernote Business-notesbog
Delt Moleskine-note er modtaget

Hele noten gemmes altid i en notesbog på din Evernote-konto. Hvis denne notesbog eller dette notelink deles med andre brugere, så vil de se hele noten, inklusive den nederste, private del af dine noter.

Læs mere om hvordan du deler noter med andre

Tilføj påmindelser

Afkrydsningsfelt for Moleskine-påmindelse

For at tilføje en Evernote-påmindelse til en hvilken som helst notesbogsside, der er gemt i Evernote, så skal du blot afkrydse påmindelsesfeltet øverst på siden. Påmindelser vises i påmindelsestjeklisten øverst på din liste over Evernote-noter. I Evernote kan du redigere en påmindelse for at tilføje en alarmpåmindelse og e-mail. Få mere at vide