Tips og teknikker

Tips til at tage billeder med Evernote-kameraet

Følg disse tips for at opnå de bedste resultater:

1. Skriv tydeligt med mørkt blæk for at få den bedste genkendelse af håndskrift.
  2. Læg notesbogen fladt på en mørk baggrund. Kanterne på siden registreres automatisk, så længe der er en kontrast mellem siden og baggrunden.
  3. Læg det grønne bogmærke fladt mellem de to sider, så sidens kant registreres og beskæres.
  4. Tænd for blitzen hvis den ikke allerede er slået til, eller tag billeder med en god, jævn baggrundsbelysning (mellem mange lys eller i indirekte sollys).
  5. Placer din enhed så hele siden, inklusive kanterne, kan ses i kameraets visningsområde. Tryk et hvilket som helst sted på skærmen i selve billedtagningsområdet for at holde billedet i fokus.

Standardtilstanden på iOS Evernote-kameraet er sat til 'automatisk optagelse' for automatisk at identificere og tage billede af notesbogssiden. På Android-enheder skal du trykke på udløserknappen, når du er klar til at tage billede af siden.

Bemærk: Sørg altid for at du har installeret den nyeste version af Evernote