Opret et Skitch-billede

Skitch gør det nemt at tage billeder og markere dem og PDF-filer. Der findes seks måder du kan oprette Skitch billeder på:

1. Tag et billede med Skitch-kameraet
  2. Vælg et eksisterende billede fra din enhed
  3. Opret et Skitch-billede fra en hjemmeside eller et kort
  4. Indsæt et billede fra udklipsholderen på enheden
  5. Opret et Skitch-billede fra en blank side
  6. Åbn en PDF-fil i Skitch fra en anden app

Tag et billede med Skitch-kameraet

Skitch-kameraet er udstyret med en hurtig markeringsfunktion, der automatisk tilføjer en pil og et markeringsfelt til et billede lige efter, du har taget det. Denne funktion er aktiveret som standard, men du kan deaktivere den under Skitch-indstillinger når som helst.

Gør følgende for at tage et nyt billede i Skitch (med hurtig markering aktiveret):

1. Vælg Kamera fra svirp-menuen nederst på skærmen.
  2. Tryk hvor som helst på skærmen for at fokusere billedet, og peg den gennemsigtige pil på det centrale punkt. For at slette dit billede og tage et nyt skal du trykke på knappen Afslut (X) øverst på skærmen og vælge Annullér ændringer.
  3. Tryk på udløserknappen for at tage billedet. Farven på pilen skifter til lyserød, og der vises et annoteringsfelt.
Visning af tilstanden Hurtigt billede

Muligheder i tilstanden Hurtigt billede

Hvis du er tilfreds med billedet, skal du vente indtil den gennemsigtige pil bliver lyserød, og dernæst trykke på feltet Tilføj tekst. Dernæst kan du indtaste noget tekst, og du kan enten bruge standardteksten "Se!" eller skrive din egen besked.

Bemærk: Når funktionen Hurtig markering er deaktiveret, tilføjer Skitch ikke automatisk markeringer, så du er velkommen til at bruge de tilgængelige markeringsværktøjer og -typer til at markere dit billede med.

Vælg et eksisterende billede fra din enhed

Du kan bruge Skitch til at lave markeringer på fotos og billeder, der allerede findes på din enhed. Skitch opretter en kopi af alle dine billeder på enheden, så originalen er fuldstændig intakt.

Vælg et eksisterende billede

Gør følgende for at få vist og vælge et eksisterende billede på din enhed:

1. Vælg Billeder fra svirp-menuen nederst på skærmen for at få vist din kamerarulle sammen med en liste over andre fotoalbummer på enheden.
  2. Vælg et billede eller et foto fra et af de viste albummer.

Opret et Skitch-billede fra en hjemmeside eller et kort

Skitch gør det nemt at markere hjemmesider og kort, som du ønsker at gemme eller dele med andre. For at lade Skitch vise et kort med din aktuelle placering, skal du først give Skitch tilladelse til at få adgang til din aktuelle placering, når du bliver anmodet om det.

Angiv en placering på et kort

For at tage et billede af et kortområde skal du gøre følgende:

1. Vælg Kort fra svirp-menuen nederst på skærmen.
  2. Klik på I nærheden, hvis du gerne vil søge efter en placering i nærheden af, hvor du befinder dig, eller klik på Adresse, hvis du foretrækker at angive placeringen på et kort
  3. Naviger rundt på siden, indtil du får vist den del af kortet, du ønsker at markere
  4. Klik på Tag billede for at tage et billede af skærmens indhold

Tag et skærmbillede af en hjemmeside

For at tage et billede af en hjemmeside skal du gøre følgende:

1. Vælg Web fra svirp-menuen nederst på skærmen
  2. Klik på Søg hvis du gerne vil søge efter siden på Google, eller klik på Web-link hvis du kender hjemmesidens URL-adresse
  3. Rul op og ned på siden, indtil du ser det afsnit, som du gerne vil markere
  4. Klik på Tag billede for at tage et billede af skærmens indhold

Indsæt et billede fra udklipsholderen

Hvis du har kopieret et billede til din enheds udklipsholder fra en anden app såsom Safari, kan du hente det ind i Skitch for at markere.

For at oprette et Skitch-billede fra et billede i din enheds udklipsholder skal du gøre følgende:

1. Vælg Træk fra svirp-menuen nederst på skærmen
  2. Tryk på Udklipsholder (der fremkommer ved siden af valgmuligheden Tom side, når der er gemt et gyldigt billede i din udklipsholder).

Opret et Skitch-billede fra en blank side

Gør følgende, hvis du vil oprette et Skitch-billede fra en tom side:

1. Vælg Træk fra svirp-menuen nederst på skærmen
  2. Klik på Tom side, og begynd at tegne med markeringsværktøjerne.

Åbn en PDF-fil i Skitch fra en anden app

Gør følgende, hvis du vil oprette et Skitch-billede fra en PDF-fil:

1. I alle de apps hvor du kan få vist PDF-filer, skal du klikke på knappen Muligheder eller Del og vælge Åbn i... eller Del
  2. Vælg Åbn i Skitch
  3. I sidebaren Skitch skal du vælge de sider, du ønsker at markere