Del og gem et billede eller en PDF-fil

Skærmbillede af muligheder for at dele

Ikonet DelDel & Gem muligheder

Skitch gør det nemt at dele og gemme billeder og PDF-filer med andre personer og i andre apps.

Klik på ikonen Del (Send) øverst på skærmen for at se forskellige måder, du kan dele og gemme dine Skitch-billeder og PDF-filer. Når du først har delt nogle få billeder, gemmer Skitch dine mest anvendte valg for deling og lagring i en liste, du kan åbne ved at klikke på Hyppig fra svirp-menuen nederst på skærmen.

Del Skitch-billeder og PDF-filer

Skitch tilbyder forskellige måder, du kan dele billeder og PDF-filer, herunder:

• Del som en vedhæftet fil eller et Evernote-link med andre via AirDrop, sms eller e-mail
  • Del som et Evernote-link via Facebook eller Twitter
  • Del med alle de inviterede gæster til et planlagt møde
  • Del med en anden app på din enhed
  • Del som en vedhæftet fil eller et Evernote-link med andre via AirDrop, sms eller e-mail
  • Del med alle de inviterede gæster til et planlagt møde
  • Del med en anden app på din enhed

Du kan dele billeder på følgende måder:

1. Evernote Link: Gemmer et Skitch-billede eller PDF-fil på en Evernote-note og kopierer notelinket (URL-adresse) til din enheds udklipsholder, så du kan indsætte i andre apps på din enhed.
  2. E-mail: Del Skitch-billeder eller links til PDF-filer (gemt på Evernote) med andre via e-mail
  3. Besked: Del Skitch-billeder eller links til PDF-filer (gemt på Evernote) med andre via sms
  4. Møde: Skitch-billeder eller links til PDF-filer (gemt på Evernote) via e-mail til deltagerne ved en kalenderbegivenhed. Du kan angive begivenheden og de personer, billedet skal sendes til.
  1. Evernote Link: Gemmer et Skitch-billede eller PDF-fil på en Evernote-note og kopierer notelinket (URL-adresse) til din enheds udklipsholder, så du kan indsætte i andre apps på din enhed.
  2. E-mail: Del Skitch-billeder eller links til PDF-filer (gemt på Evernote) med andre via e-mail
  3. Twitter eller Facebook: Del Skitch-billeder eller links til PDF-filer (gemt på Evernote) med andre via sociale apps.
  4. Besked: Del Skitch-billeder eller links til PDF-filer (gemt på Evernote) med andre via sms
  5. Møde: Skitch-billeder eller links til PDF-filer (gemt på Evernote) via e-mail til deltagerne ved en kalenderbegivenhed. Du kan angive begivenheden og de personer, billedet skal sendes til.

Bemærk: For at kunne dele Skitch-billeder eller links til PDF-filer skal du gå til din enheds indstillinger og autorisere Skitch med adgang til din kalender, Evernote-konto eller andre apps og konti, du ønsker at dele med.

Gem Skitch-billeder og PDF-filer

Du kan dele billeder i andre apps eller enheder på følgende måder:

1. Til Evernote: Gem et Skitch-billede som en individuel note i Evernote. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du linke din Skitch-app til din Evernote-konto ved at vælge Evernote under Skitch Indstillingsmuligheder. Her kan du også angive en standard notesbog, hvor du vil gemme dine Skitch-billeder og PDF-filer.
  2. Billeder: Gem et Skitch-billede på kamerarullen på din enhed
  3. Tildel til kontakter: Gem et Skitch-billede i dine kontakter, og tildel det til en af de kontakter, der findes på din enhed
  4. Udklipsholder: Gemmer et Skitch-billede på din enheds udklipsholder, så du kan kopiere det ind på andre apps på din enhed.
  5. AirDrop: Del et Skitch-billede eller en PDF-fil med en anden enhed med AirDrop via iOS AirDrop-funktionen.
  6. Udskriv: Gem et Skitch-billede eller en PDF-fil i papirformat ved at udskrive det på en tilsluttet printer

Hvorfor skal jeg gemme Skitch-billeder i Evernote?

Alt, hvad du har oprettet eller markeret i Skitch, kan gemmes i en Evernote-notesbog. Når du gemmer et Skitch-billede i Evernote, kan du få vist, organisere, redigere og dele dine Skitch-billeder som noter direkte fra din Evernote-konto. Når først Skitch-billederne er gemt i Evernote, kan de vises og redigeres i Evernote-appen. Har du ikke en Evernote-konto? Så opret en nu!

Bemærk: For at kunne gemme Skitch-billeder på Evernote skal du linke din Skitch-app til din Evernote-konto ved at vælge Evernote under Skitch Indstillingsmuligheder.