Peg og scan

1. Hold kameraet direkte hen over og så tæt som muligt på det objekt, der skal scannes. Sørg for, at kanterne kan ses, og at de er justeret med kanterne på skærmen. Scannable registrerer automatisk dokumentet.
  2. Når du ser den blå rektangel på det registrerede dokument skal du holde kameraet stille indtil nedtællingsuret (en animeret cirkel) viser det billede, du har taget.
  3. Scannable sørger automatisk for at beskære og forbedre billedet ved at tilpasse lysstyrke, kontrast og klarhed.
  4. Tryk på et billede i scanningsbakken for at se en forstørret og mere detaljeret visning af billedet. På denne skærm kan du give dit billede et navn.

Indstilling for manuel scanning

Når du bruger indstillingen for manuel billedtagning bestemmer du selv, hvornår du er klar til at tage et billede uden at skulle vente på, at Scannable registrerer dokumentet. Tryk på knappen med de tre prikker for at vælge billedtagningstilstand. Tryk på 'x' under udløserknappen for at deaktivere manuel billedtagning og vende tilbage til automatisk billedtagning.

Manuel optagelse med Scannable

Tip: Med manuel billedtagning bør du sørge for at holde din enhed så stille som muligt, når du trykker på udløserknappen for at tage billedet.

Tips til scanning

Tips til visitkort

Dokumenter og visitkort har forskellige størrelser, farver og formater, så du bør overveje disse tip for at opnå det bedste resultat:

• Brug automatisk billedtagning for at undgå slørede billeder, som ofte skyldes små kamerabevægelser, når der trykkes på udløserknappen.
  • Automatisk billedtagning fungerer bedst når emner anbringes på en baggrund med kontrastfarve. Anbring lyse papirer på mørke baggrunde og mørke papirer på lyse baggrunde.
  • For at opnå bedre kvalitet, skal du tage billeder i et godt, jævnt baggrundslys mellem mange lys eller i indirekte lys. I forbindelse med skinnende kort skal du vippe telefonen for at undgå genskæret fra blitzen, hvis du vælger at bruge blitz.
  • Mens du kigger på skærmen, skal du centrere billedet og justere dokumentets kanter med kanterne på skærmen ved at bevæge dig tættere på eller længere væk fra dokumentet.
  • Drej enheden, så den er i liggende retning frem for stående (sidelæns i stedet for op og ned).
  • Det er bedst at vippe kameraet i en vinkel, der ikke overstiger 20 grader fra den flade, som dokumentet er anbragt på.

Scan direkte fra en ScanSnap Evernote Edition-scanner

ScanSnap-startside

Scannable giver flere personer på et lille kontor eller på et hjemmekontor mulighed for at scanne billeder fra den samme scanner. Når du har konfigureret en ScanSnap Evernote Edition-scanner på dit lokale wi-fi-netværk kan du scanne direkte til din Scannable-app.

For at scanne fra en ScanSnap Evernote Edition-scanner:

Når du er i kameratilstand i Scannable skal du trykke på scannerknappen øverst på skærmen (bogstavet 's') for at gå i gang med at scanne. Når Scannable-appen registrerer en scanner skal du vælge den scanner, du vil scanne fra. Derefter kan du se alle dine scannede billeder i appen.

Find ScanSnap

Læs mere om hvordan du bruger ScanSnap Evernote Edition-scanneren