Gennemse og godkend

Scannable-forhåndsvisninger

Selvom Scannable automatisk forbedrer billeder, når de er scannet, er det stadig en god ide at gennemse billeder, du har scannet, for at sikre dig, at de ser ud, som du forventer.

Gennemse dine scanninger

Gennemse dine scannede billeder på en af de følgende to måder:

1. I scanningsbakken

Hver scanning kan forhåndsvises som en miniature. Stryg fingeren frem og tilbage over bakken på billedtagningsskærmen for at gennemse alle billederne i sættet.

• Sådan rydder du bakken for alle scannede billeder: Tryk på papirkurven, der er placeret over scanningsbakken

Slet scanninger

• Sådan godkender du alle de scannede billeder i et set: Tryk på fluebenet i miniature-sidebjælken for at acceptere alle billederne i et bestemt sæt scanninger

2. I detaljeret tilstand

Tryk på en miniature for at få en større og mere detaljeret forhåndsvisning af billedet. Stryg fingeren mod venstre eller højre for at få vist resten af de scannede billeder i et sæt. Tryk to gange eller knib sammen for at zoome.

Navngiv din scanninger eller sæt med scannede billeder

Omdøb scanninger

For at navngive et scannet billede eller et sæt med scannede billeder (flere scanninger på én gang) skal du trykke på tekstfeltet 'Scannable-dokument' og indtaste et navn.

Tilpas billedet

Tryk på indstillingsknappen (tre vandrette prikker) for at justere billedet:

• Slet: Fjern billedet
  • Roter: Roter billedet i urets retning
  • Beskær: Beskær billedet
  • Gendan: Gendan billedets originale farve og kvalitet

Få en forhåndsvisning af kontaktoplysninger, der er hentet fra visitkort

Få en forhåndsvisning af visitkort

Scannable tager billeder af oplysninger fra visitkort og gemmer dem på en ny kontaktside.

Fra denne kontaktside kan du e-maile, ringe til eller gå direkte til en persons LinkedIn-profilside. Tryk på 'x' for at afslutte denne visning.

Opret forbindelse til LinkedIn

Hvis du er logget ind på din LinkedIn-konto via siden med indstillinger for Scannable, så finder Scannable en matchende LinkedIn-profil fra scannede visitkort. Ligeledes importeres yderligere kontaktoplysninger såsom et profilbillede og et link til LinkedIn-profilen.

For at hente information fra LinkedIn til et scannet visitkort skal du blot trykke på de tre prikker og derefter trykke på Indstillinger > Visitkort > Log på med LinkedIn.