Generelt

Er det nødvendigt at have en Evernote-konto?

Det er ikke påkrævet, men Evernote hjælper dig med at få mest muligt ud af Scannable. Hvis du knytter Scannable til Evernote, får du følgende fordele:

• Evernote genkender tekst på visitkort og kan overføre relevante og tilsvarende data fra LinkedIn.
  • Det er nemt at søge i og dele scannede dokumenter, der er gemt i Evernote. Evernote bruger en form for OCR (Optical Character Recognition), så du kan søge i PDF-filer og billeder.
  • Del nemt scannede billeder med sociale netværk via Evernote

Hvis du vil gemme i Evernote, bliver du enten bedt om at logge på en eksisterende Evernote-konto eller om at downloade/installere Evernote og oprette en ny konto.

Hvordan kan jeg se scannede dokumenter og visitkort på min computer?

Scanninger, du har delt, slået op, sendt som sms eller e-mailet som et link, gemmes i Evernote og synkroniseres automatisk på tværs af alle dine enheder. Du skal bare installere Evernote på din computer og andre enheder for at se dine noter.

Hvordan vælger jeg filtypen for scannede billeder?

Under app-indstillinger kan du vælge om du vil gemme scannede elementer som billeder eller som PDF-filer. Fra billedtagningsskærmen skal du trykke på knappen med tre prikker og derefter trykke på Indstillinger > Filtype. Som standard vil 'Auto' gemme enkeltsidede scanninger som billeder, mens flersidede scanninger gemmes som PDF-filer.

Hvad er Evernotes Politik om beskyttelse af personlige oplysninger?

Evernote beskytter dine personlige oplysninger og det indhold, du gemmer i vores tjeneste. Du kan se alle detaljer i Evernotes Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Scanning af visitkort

Hvordan kan jeg scanne skinnende kort?

Hvis du kan se et genskær på et skinnende visitkort kan Evernote måske ikke genkende oplysningerne. Du skal bare vippe kameraet en smule, før du tager billedet. Følg scanningstippene i denne vejledning for at få flere oplysninger.

Hvad kan jeg gøre, hvis oplysningerne på et visitkort er blevet genkendt forkert?

Designet af visitkort har stor indflydelse på, om teksten kan genkendes. Følg scanningstippene i denne vejledning for at opnå det bedste resultat.

Hvordan gemmer visitkort-kontaktnoter i adressekartoteket på min iPhone, iPad eller iPod touch?

Tryk på det scannede kort i scanningsbakken, og tryk derefter på Gem kontakt for at gemme alle kontaktoplysninger i adressekartoteket eller i kontaktlisten på din enhed.

Jeg har scannet et visitkort, men der vises ingen oplysninger fra LinkedIn. Hvad er der gået galt?

Der kan være flere grunde til, at kortet ikke får oplysninger fra LinkedIn:

• Kontroller, at din enhed har adgang til internettet
  • Sørg for, at du er logget ind på din LinkedIn-konto. For at gøre dette skal du trykke på de tre prikker for at åbne menuen Indstillinger. Tryk derefter på knappen 'Indstillinger' (tandhjulet) og endelig på Visitkort
  • Du har måske mistet forbindelsen til LinkedIn. Tryk på 'Log af LinkedIn' og opret derefter forbindelse ved at trykke på 'Log på LinkedIn'.
  • Kortets ejer har måske ikke tilknyttet LinkedIn-profilen med den e-mailadresse, der er scannet fra kortet.

Bemærk: Hvis du er logget på LinkedIn vil du få vist 'Log af LinkedIn'. Hvis ikke vil du få vist 'Log på LinkedIn'

Kan jeg gemme kontakter i Microsoft Outlook eller andre adressekartoteker?

Ja. Når du har gemt en kontakt i kontaktlisten på din enhed, skal du følge enhedens vejledning i hvordan du synkroniserer den med Outlook og andre adressekartoteker. På din enhed skal du gå til Indstillinger > Mail, Kontakter, Kalendere.

ScanSnap Evernote Edition-scannere

Hvad hvis der er mere end én Evernote ScanSnap-scanner på mit netværk?

Scannable registrerer scannere på baggrund af deres entydige serienummer (som findes på bunden af de enkelte scannere). Du kan vælge blandt alle de scannere, der registreres.

Kan mere end én person på mit netværk dele den samme scanner?

Ja. Alle med Scannable kan bruge den samme scanner hvis de har forbindelse til samme wi-fi-netværk. Det er dog kun én person ad gangen, der kan bruge Scannable til at scanne fra en bestemt scanner.

Læs mere om hvordan du bruger Evernote

Læs mere om ScanSnap