Hurtig start

Evernote-webklipper er en enkel udvidelse til din webbrowser, der gør, at du kan indlæse helsidesartikler, billeder, udvalgt tekst, vigtige e-mails og en hvilken som helst hjemmeside, der inspirerer dig.

Gem alt i Evernote og bevar det for evigt.

Tilgængelig til Chrome, Safari, Internet Explorer (IE) 7+, Firefox, Opera og Microsoft Edge (til Windows 10 eller højere)

Gem dit første webklip i 3 trin:

Step 1Start webklipper for at komme i gang med at klippe

Klik på elefantknappen i din browsers værktøjslinje for at starte webklipper.

Vælg en type klip i form af hele hjemmesider eller dele heraf såsom nyhedshistorier eller researchartikler. Spar tid og gennemse det udklippede indhold når du pendler og er offline.

Trin 1: start webklipper

Step 2Annoter nøgleinfo

Er i øjeblikket ikke tilgængelig til Microsoft Edge

Gem skærmbilleder af hjemmesider, og vælg derefter et værktøj til 'Annotering' for at fremhæve og tilføje visuelle billedforklaringer som f.eks. pile, så du kan fremhæve designelementer, du kan lide.

Trin 2: annoter klip

Step 3Del med andre

Klik på Del for at dele og diskutere idéer med andre. Klip designidéer for at dele med dit team eller post begivenhedsdetaljer på en teamside.

Trin 3: del klip

Hent Evernote webklipper