Evernote Webklipper-hurtigstartguide

< Forrige / Næste >

Evernote Webklipper-hurtigstartguide

Evernote-webklipper er en enkel udvidelse til din webbrowser, der gør, at du kan indlæse helsidesartikler, billeder, udvalgt tekst, vigtige e-mails og en hvilken som helst hjemmeside, der inspirerer dig.

Hent Evernote webklipper

Tilgængelig til Chrome, Safari, Internet Explorer (IE) 7+, Firefox, Opera og Microsoft Edge (til Windows 10 eller højere)

Gem dit første webklip i 3 trin:

Step 1Start Webklipper for at komme i gang med at klippe

Klik på elefantknappen i din browsers værktøjslinje for at starte Webklipper. For lettere at få adgang kan du fastgøre Webklipper-udvidelsen så du kan begynde at klippe det samme!

Trin 1: start webklipper

Step 2Vælg en kliptype

Gem hele artiklen med Artikel-kliptypen, fjern rod med kliptypen Forenklet Artikel eller tag et skærmbillede og annoter det med kliptypen Skærmbillede.

Del klip

Step 3Gem i Evernote

Når du har klippet det, du skal bruge, skal du blot klikke på “Gem klip” for at gemme i Evernote. Hvis du vil organisere dit klip i en anden notesbog eller tilføje et mærke eller en kommentar, så kan du nemt gøre det lige før du klipper!

Trin 3: del klip

Hent Evernote webklipper