Klipformater

< Forrige / Næste >

Klipformater

Vælg en kliptype fra de tilgængelige muligheder, afhængig af dit indhold og dine layoutindstillinger. Nogle sider såsom Amazon og LinkedIn understøtter særlige klippeformater, der giver dig mulighed for at vælge hvilke sektioner af siden, du ønsker at gemme.

Bemærk: Support for webkliptyper varierer afhængig af browser

Artikel

Find og klip automatisk den vigtigste del af en blog, nyhedsartikel eller hjemmeside. Ignorer alt andet på siden. For at redigere det område af hjemmesiden, du har udvalgt, skal du trykke på knapperne + eller - på skærmen eller bruge piletasterne på dit tastatur.

Artikel

Forenklet artikel

Få en bedre læseoplevelse på dine yndlingsblogs og nyhedskilder. Ryd formatering og layout væk, så du kan fokusere på indholdet med færre distraherende elementer.

Forenklet artikel

Hel side

Gem en statisk kopi af en hel side hvis du ønsker at henvise til sidens oprindelige format og layout med alle dens design- og navigationselementer.

Hel side

Bogmærke

Vil du huske en hjemmeside uden at klippe hele siden? Gem URL-adressen samt en automatisk genereret miniature fra siden og et tekstuddrag. Føj kommentarer til klippet og notér hvad der var inspirerende eller informativt.

Bogmærke

Skærmbillede

Tag et statisk snapshot af en side, som den vises på skærmen. Når du har taget et skærmbillede kan du beskære billedet og tilføje tekst, former, stempler og andre visuelle billedforklaringer.

Skærmbillede

PDF

Ikke tilgængelig for Firefox grundet begrænsninger i browseren.

Hvis et PDF-dokument er åbent i browseren, kan du gemme hele PDF-dokumentet som en vedhæftet fil i en ny note på din Evernote-konto.

PDF

Valg

Vælg noget tekst eller nogle billeder på en hjemmeside før du åbner Webklipper. Det er kun den tekst eller de billeder, du har valgt, der gemmes i Evernote.

Valg

Brugerdefinerede klip til populære sider

Gem specialformaterede klip af populære sider som f.eks. LinkedIn i Evernote. Klik i afkrydsningsfelterne for kun at vælge de dele af den side, du vil beholde. Gennemse en ren version af dine klip i form af en note, der kan redigeres, og som du senere hen kan tilføje kommentarer til.

Brugerdefinerede Yin Xiang-klip til populære sider

Brugerdefinerede klip til populære sider

Gem specialformaterede klip af populære sider som f.eks. Gmail, Amazon, LinkedIn og YouTube i Evernote. Klik i afkrydsningsfelterne for kun at vælge de dele af den side, du vil beholde. Gennemse en ren version af dine klip i form af en note, der kan redigeres, og som du senere hen kan tilføje kommentarer til.

Brugerdefinerede klip til populære sider

Organiser klip

Angiv titel
Organiser

Når du klikker på Gem sørger webklippers smarte arkivering for automatisk at gemme både indholdet og URL'en fra en hjemmeside i Evernote som en note i din standardnotesbog.

Hvis du foretrækker ikke at gemme i din standardnotesbog, så kan du angive hvordan du ønsker at organisere dine klip, før du gemmer dem i Evernote:

1. Titel: Skift det standardnavn, der gives til webklippet.
  2. Notesbog: Vælg en notesbog hvor du ønsker at gemme dit webklip. Evernote forsøger at forudsige den notesbog, hvor du højst sandsynligt vil gemme, baseret på hvordan du tidligere har organiseret dine noter.
  3. Mærker: Tildel et eller flere nøgleord (mærker) til dit webklip. For at fjerne et mærke skal du klikke på 'X' ved siden af nøgleordet/sætningen.
  4. Kommentar: Tilføj yderligere kommentarer eller noter, som kan hjælpe dig med at huske hvad du har klippet.

Når klippet er gemt i Evernote kan du søge i alt indholdet, herunder tekst i billeder. Indtast ord, sætninger eller mærker fra dine klip når du ønsker at finde dine klippede noter.