Flere tips

Klip e-mails fra Gmail eller Outlook

Klip fra Gmail

Tilgængelig for Chrome, Safari og Opera

Brugerdefinerede klip fra Gmail

Start webklipper fra Gmail og klik derefter på E-mail for at gemme en ren version af Gmail-beskeder (og udvalgte tråde), der er uden rod, direkte i din Evernote-konto.

Klip fra Microsoft Outlook

Tilgængelig på Evernote til Windows Desktop 5.6+

Brugerdefinerede klip fra Outlook

Fra Outlook skal du klikke på Nyt klip fra værktøjslinjen for at klippe e-mails, kontakter og kalenderbegivenheder direkte til din Evernote-konto.

Læs mere om Outlook-tilføjelsesprogrammet

Tilføj meddelelsesadvarsler til webklip

Tilgængelig til Google Chrome, Safari og Opera

Tilføj påmindelser

Klip bevigenhedsdetaljer eller rejsebekræftelser med e-mail eller via meddelelser i appen for at påminde dig selv om vigtige deadlines.

Find noter der er oprettet med webklipper

Find noter der er oprettet via webklipper

Med Evernote kan du bruge et søgefilter til kun at vise noter, der er oprettet ved hjælp af webklipper. For at få vist en liste over alle de noter, der er oprettet med webklipper, skal du indtaste "source:web.clip" i søgefeltet.

Bemærk: For at få vist en liste over noter, der er klippet fra webklipper på Mac, skal du klikke i søgefeltet, indtaste "hjemmsideklip" eller vælge Tilføj søgeindstilling > Kilde > Hjemmeside.

Udforsk noter med relation til hjemmesideklip

Tilgængelig til Google Chrome, Safari og Opera

Evernote Webklipper er mere end bare et værktøj til at gemme noter med. Det hjælper dig også med at huske andre oplysninger, du har gemt på din Evernote-konto. Når du har gemt et hjemmesideklip vises relaterede noter i bekræftelsesfeltet på din Evernote-konto sammen med noter, du tidligere har gemt fra samme hjemmeside.

Find relaterede noter

Baseret på indholdet af dit nye webklip forsøger Evernote at foreslå andre noter på din konto, der kan inspirere dig. Åbn disse noter i Evernote via webklippers bekræftelsespanel.

Vis relaterede noter i søgemaskineresultater

Tilgængelig for Google Chrome, Safari, Firefox og Opera

For at få vist relaterede noter fra din Evernote-konto, når du søger på nettet med nogle af de mest almindelige søgemaskiner inkl. Google, Bing eller Yahoo, skal du aktivere den tilhørende mulighed for resultater via dine webklipper-indstillinger.

Relaterede resultater

For at aktivere den relaterede resultatfunktion skal du starte webklipper, klikke på 'Valgmuligheder', afkrydse boksen for 'Relaterede resultater', og derefter klikke på Færdig. Du kan også aktivere eller deaktivere valgmuligheden i din browsers indstillinger for 'Udvidelser' eller 'Tilføjelsesprogrammer'.