Hurtig start

Penultimate giver dig oplevelsen af at skrive med pen og papir, samtidig med at du får styrken, fleksibiliteten og tilgængeligheden fra Evernote. Brug en finger eller stylus til at tage noter, lave skitser eller dele din næste revolutionerende idé – uanset om du er på kontoret, på farten eller hjemme på sofaen.

Øverste del af startsiden til Penultimate

I øjeblikket tilgængelig for iPads, der kører iOS 8.0

Hvad kan jeg gøre med Penultimate?

Optag håndskrevne noter

Med Penultimate får du følelsen af pen og papir på din iPad. Skriv noter, tegn, markér billeder og meget mere, og søg derefter efter alt direkte fra appen eller med Evernote.

Del håndskrevne noter med andre

Send håndskrevne noter og tegninger som offentlige links (URL-adresser) eller som PDF-filer via e-mail til personer, du arbejder sammen med.

Download Penultimate til din iPad fra iTunes Store. Det er gratis!

Tilmeld dig, og synkroniser med Evernote

Opret en Evernote-konto, så du kan opleve alle fordelene ved Penultimate, herunder søgning i håndskrevne noter og komplet Evernote-synkronisering. Når Penultimate-noter gemmes i Penultimate, kan du åbne og søge i dine Penultimate-noter overalt, hvor Evernote er installeret.

Du kan også bruge Penultimate uden en Evernote-konto, men så er alle dine Penultimate-noter kun tilgængelige lokalt på din iPad, og de kan ikke åbnes på alle dine enheder.

Opret en konto nu

Opret din første Penultimate-note ved hjælp af tre trin:

Step 1Vælg en notesbog

På første skærm, der vises, kan du se alle dine Penultimate-notesbøger (vises som cirkler). Tryk på cirklen "Penultimate" – standardnotesbogen – hvor du gemmer din første Penultimate-note.

Hvis du vil oprette en ny notesbog, skal du trykke på ikonet med en ny notesbog (notesbog med et plustegn) øverst på siden med notesbøger.

Nærbillede af Penultimate-knap

Bemærk! Evernote Business-kunder har mulighed for at oprette personlige eller professionelle notesbøger

Step 2Opret en ny note

Hvis du vil føje en ny note til "Penultimate"-notesbogen, skal du trykke på knappen med den nye note (linjeret papir med et plustegn), der findes nederst på skærmen.

Bemærk! Første gang du opretter en note i Penultimate, bliver du bedt om at angive din foretrukne håndledsstilling.

Ny note-knap

Vælg papirtype, og gå i gang med at skrive

I menuen med papirindstillinger skal du vælge det design, du vil bruge som baggrund for din note. Du kan vælge et af ​​de tilgængelige design fra vores basiskollektion: linjeret, blankt eller millimeterpapir. Du kan også gennemse andre papirkollektioner, der kan købes fra 'Penultimate-papirbutikken'.

Skriv nu

Bemærk: Evernote Premium- og Business-abonnementer inkluderer muligheden for at downloade en hvilken som helst papirkollektion uden ekstra omkostninger.

Brug en finger til at skrive eller tegne noget på noten. For at rulle ned forbi sideskiftlinjen og videre til næste side, skal du trykke og skubbe to fingre et par gange opad mod toppen af skærmen.