Sådan konfigures Evernote-widgeten på iPhone, iPad og iPod touch

Sådan konfigures Evernote-widgeten på iPhone, iPad og iPod touch

Sådan konfigures Evernote-widgeten på iPhone, iPad og iPod touch

iOS Evernote-widget på en iPhone

Med Evernote-widgeten kan du vise og oprette noter fra søgeskærmen uden at du behøver at starte selve Evernote-appen eller låse din telefon op. Brug Evernote-widgeten til hurtigt at tilføje nye noter, oprette påmindelser, scanne dokumenter og søge efter noter på din konto.

To visninger

Minimeret indstilling: Som standard vises Evernote-widgeten i minimeret indstilling og viser kun én relateret note, der er baseret på de noter, du senest har anvendt, eller som du oftest anvender.

iOS Evernote-widget i minimeret indstilling

Udvidet indstilling: Den udvidede indstilling viser op til tre anbefalede noter (baseret på hvad du senest har anvendt eller oftest anvender), samt handlinger du tit bruger:

• Opret en ny note
  • Tilføj ny scanning eller billede
  • Tilføj en påmindelse
  • Søg i dine noter

For at skifte mellem minimeret og udvidet indstilling skal du trykke på Vis mindre eller Vis mere.

Aktivér Evernote-widgeten

Du får Evernote-widgeten sammen med installation af Evernote til iPhone, iPad og iPod touch (versioner 7.5+). Eftersom widgeten ikke aktiveres automatisk skal du følge disse trin for at føje den til søgeskærmen på din enhed:

For at tilføje Evernote-widgeten til din søgeskærm:

1. Rul ned til bunden af ​​søgeskærmen og tryk på Rediger
  2. Tryk på den grønne plusknap (+) ved siden af Evernote

Aktiver iOS Evernote-widgeten i søgeskærmens indstillinger

TIP: Som standard tilføjes Evernote-widgeten til bunden af ​​skærmen. Tryk på de tre bjælker ved siden af ​​Evernote og træk for at flytte din widget højere op på skærmen.

Du har mulighed for at vise eller skjule noter, der vises med din Evernote-widget. Sådan viser og skjuler du noter i din Evernote-widget:

1. Åben Evernote
  2. Åbn fanen Konto og tryk derefter på Indstillinger > Udvidelser
  3. Aktiver eller deaktiver Vis noter i widget

Forbedringer i Evernote 3D Touch

iOS Evernote-widget vist med 3D Touch-hurtighandlinger

For enheder der understøtter 3D Touch skal du trykke hårdt på Evernote app-ikonet for at få vist hurtighandlings-menuen. Du kan hurtigt oprette en ny note, tage et billede, angive en påmindelse, påbegynde en søgning eller dele et link til Evernote i App Store.

Nøgleord:

• lynnote
  • evernote widget
  • lås skærm
  • låst skærm
  • meddelelse
  • meddelelsescenter
  • i dag-visning
  • widget
  • i dag-skærm
  • ios-widget