Inviter team til at tilmelde sig

Undertitel for afsnit

LANCER TIL TEAM

Inviter folk til at tilmelde sig dit teams Evernote Business-konto

Jo flere personer, du føjer til din virksomheds Evernote Business-konto, desto nemmere er det for dit team at finde kolleger, der arbejder på lignende projekter, og desto flere måder kan I finde til at samarbejde med andre om projekter.

Tilføj automatisk nye brugere

Evernote gør det nemt at tilføje flere brugere til en firmakonto, der er baseret på e-maildomæner. Når du har angivet din virksomheds e-maildomæne, vil enhver, der tilmelder sig virksomhedens Evernote Business-konto med dette e-mail-domæne, automatisk blive tilføjet som bruger uden at administratoren behøver at godkende hver enkelt.

Godkend brugere automatisk

Fra administratorkonsollen skal du klikke på 'Tilføj brugere' i sidemenuen. Indtast din virksomheds e-maildomæne som f.eks. @yourcompany.com, i feltet 'Virksomhedens e-maildomæne', klik på knappen Tilføj  og klik derefter på Bekræft når du bliver bedt om det.

Bemærk: Hvis du vælger månedlige kreditkortbetalinger for din virksomheds Evernote Business-konto vil du blive opkrævet betaling hver gang en ny bruger tilmelder sig virksomhedens Evernote Business-konto.

Inviter personer individuelt via e-mail

Hvis du ikke ønsker, at dine teammedlemmer automatisk skal tilmelde sig din Evernote Business-konto, så kan du invitere dem individuelt via administratorkonsollen .

Tilføj brugere

1. Vælg Tilføj brugere fra sidemenuen

2. Indtast en persons virksomheds-e-mailadresse eller en kommaadskilt liste over virksomheds-e-mailadresser

3. Klik på Invitee når du er klar til at sende invitationerne

Dine teammedlemmer vil modtage en e-mail-invitation med instruktioner om, hvordan de kan tilmelde sig din virksomheds Evernote Business-konto.

Inviterede brugere
  4. Efter du har sendt en invitation til et eller flere teammedlemmer er det en god idé, at dele yderligere information om Evernote Business, så vedkommende har en klar forståelse af hele processen.

Tjek status på en invitation

Administrer brugere

Hvis kolleger glemmer at klikke på knappen Acceptér invitation i den e-mail, de har modtaget, så skal du sende invitationen igen. For at tjekke status på invitationer skal du gå til siden 'Administrer brugere' i administratorkonsollen.

Fra denne side kan du enten minde folk om eksisterende invitationer eller tilbagekalde eventuelle udestående invitationer. Som standard vil alle brugere, der har tilmeldt sig for nylig, få tildelt rollen som ​​'bruger'. Dog kan du som virksomhedens kontoadministrator frit tildele rollen som 'administrator' til en hvilken som helst anden bruger.

For at sikre, at din virksomhed altid har en person, der kan administrere din Evernote Business-konto, bør du have mindst to administratorer. Yderligere administratorer kan f.eks. være managere, teamledere eller IT-personale.

Denne artikel hører til Implementeringsguiden til Evernote Business

• evernote business
  • implementering