Hvor kan jeg se mine kontooplysninger og indstillinger for Evernote?

Hvor kan jeg se mine kontooplysninger og indstillinger for Evernote?

Hvor kan jeg se mine kontooplysninger og indstillinger for Evernote?

Indstillinger for kontooversigt

På siden 'Kontooversigt' finder du oplysninger om din Evernote- eller Evernote Business-konto som f.eks.:

• Hvilken kontotype du har (uanset om du har en Basic, Plus, Premium eller Evernote Business-konto)
  • Dit kontobrugernavn og din e-mailadresse
  • En oversigt over, hvor mange Evernote-point, du har.
  • Sikkerhedsindstillinger
  • Betaling og betalingsoplysninger

Adgang til siden 'Kontooversigt'

Du kan få adgang til siden 'Kontooversigt' fra en hvilken som helst skrivebordsklient eller webbrowser:

Windows Desktop

Vælg Hjælp > Gå til min kontoside via rullegardinmenuen

Mac

Vælg Hjælp > Kontoindstillinger...

Evernote Web

Vælg dit kontonavn øverst på skærmen, og vælg derefter Indstillinger

Kontooplysninger

Evernote Business-kontooplysninger

Evernote Business-brugere kan eksempelvis bruge 'Kontooversigt' til at finde oplysninger vedrørende Business-profilen samt andre oplysninger som f.eks.:

• Hvem dine Business-administratorer er (hvis du er tilmeldt en Evernote Business-konto)
  • Tilføj eller vis din virksomheds e-mailadresse
  • At tjekke om du er blevet tilmeldt din virksomheds Evernote Business-konto

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• kontooplysninger
  • kontooversigt
  • administrator
  • betaling
  • business-administratorer
  • virksomheds e-mail
  • e-mail
  • e-mail noter til
  • evernote business
  • videresende e-mail
  • sådan tjekker du
  • personlige indstillinger
  • point
  • påmindelser
  • Twitter
  • forbrug