Hvor kan jeg se mine kontooplysninger og indstillinger for Evernote?

Hvor kan jeg se mine kontooplysninger og indstillinger for Evernote?
< Forrige / Næste >

Hvor kan jeg se mine kontooplysninger og indstillinger for Evernote?

Indstillinger for kontooversigt

På siden 'Kontooversigt' finder du oplysninger om din Evernote- eller Evernote Business-konto som f.eks.:

• Hvilken kontotype du har (uanset om du har en Basic, Plus, Premium eller Evernote Business-konto)
  • Dit kontobrugernavn og din e-mailadresse
  • En oversigt over, hvor mange Evernote-point, du har.
  • Sikkerhedsindstillinger
  • Betaling og betalingsoplysninger

Adgang til siden 'Kontooversigt'

Du kan få adgang til siden 'Kontooversigt' fra en hvilken som helst skrivebordsklient eller webbrowser:

Windows Desktop

Vælg Hjælp > Gå til min kontoside via rullegardinmenuen

Mac

Vælg Hjælp > Kontoindstillinger...

Evernote Web

Vælg dit kontonavn øverst på skærmen, og vælg derefter Indstillinger

Kontooplysninger

Evernote Business-kontooplysninger

Evernote Business-brugere kan eksempelvis bruge 'Kontooversigt' til at finde oplysninger vedrørende Business-profilen samt andre oplysninger som f.eks.:

• Hvem dine Business-administratorer er (hvis du er tilmeldt en Evernote Business-konto)
  • Tilføj eller vis din virksomheds e-mailadresse
  • At tjekke om du er blevet tilmeldt din virksomheds Evernote Business-konto

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• kontooplysninger
  • kontooversigt
  • administrator
  • betaling
  • business-administratorer
  • virksomheds e-mail
  • e-mail
  • e-mail noter til
  • evernote business
  • videresende e-mail
  • sådan tjekker du
  • personlige indstillinger
  • point
  • påmindelser
  • Twitter
  • forbrug