Sådan ændrer du navnene på delte notesbøger

Der vil være tidspunkter, hvor du måske ønsker at ændre navnet på en delt notesbog, f.eks. hvis navnet på et projekt eller på en afdeling har ændret sig. I så fald bør du opdatere navnet på din notesbog for at afspejle denne ændring.

Hvem kan ændre navnet på en delt notesbog?

Der gælder forskellige regler for hhv. personlige notesbøger og Business-notesbøger. Hver gang navnet på en notesbog ændres vil alle, som den pågældende notesbog er blevet delt med, kunne se det opdaterede notesbognavn i deres notesbogslister.

Personlige notesbøger: En notesbog kan kun blive omdøbt af den person, der har oprettet notesbogen.

Business-notesbøger: En delt Business-notesbog kan kun blive omdøbt af:

• Brugere med “Kan redigere og invitere”-tilladelse for den delte notesbog
  • Virksomhedens kontoadministrator (ved at konfigurere 'Kan redigere og invitere'-tilladelser via administratorkonsollen)

Hvordan kan jeg kontrollere hvilke modtagere af en fælles Business-notesbog, der har tilladelse til at omdøbe den?

Hvis du har tilladelse til ‘Kan redigere’ eller ‘Kan redigere og invitere’ kan du finde ud af hvilke modtagere af en delt Business-notesbog, der har ‘Kan redigere og invitere’-tilladelse, og som derfor kan omdøbe notesbogen. Det er kun personer med tilladelse til at ‘Kan redigere og invitere’, der kan omdøbe en delt Business-notesbog. Få mere at vide

Evernote Business-kontoadministratorer kan vise og redigere tilladelser for deling af alle de Business-notesbøger, der er delt eller offentliggjort på en virksomhedskonto. Få mere at vide

Ofte stillede spørgsmål

En af mine delte notesbøger har et gammelt eller et andet navn. Hvad skal jeg gøre?

Evernote har for nylig ændret hvordan delte notesbøger bliver omdøbt. Fra og med den 12. april 2016 vil alle modtagere se ændringen lige så snart en delt notesbog bliver omdøbt. Alle vil kunne henvise til en delt notesbog ved hjælp af det samme notesbogsnavn. Dette påvirker ikke ​​indholdet i notesbøgerne.

Venligst opgrader Evernote på alle dine enheder så din konto afspejler de seneste opdateringer.

Jeg har ‘Kan redigere og invitere’-tilladelse for en delt notesbog, men jeg kan ikke omdøbe den. Hvorfor?

Hvis en notesbog, der er blevet delt med dig, er en personlig notesbog, vil du ikke kunne omdøbe den; heller ikke selvom du har “Kan redigere og invitere”-tilladelse.

Hvis en notesbog, der er blevet delt med dig, er en Business-notesbog, har du mulighed for at omdøbe den hvis du har 'Kan redigere og invitere'-tilladelse. Husk dog på at de ændringer, du har foretaget, vil være synlige for alle andre modtagere af den pågældende delte notesbog.

Før i tiden kunne jeg omdøbe delte notesbøger, men det er ikke længere muligt. Hvorfor det?

Det er meningen. For nylig har Evernote ændret hvordan delte notesbøger bliver omdøbt. Fra og med den 12. april 2016 er navnet på en delt notesbog konsekvent det samme på hver enkelt modtagers konto. Før i tiden kunne en hvilken som helst modtager, med tilladelse til at ‘Kan redigere’ eller ‘Kan redigere og invitere’ for en delt personlig eller Business-notesbog, ændre navnet på notesbøger, der blev vist på deres konto, og ingen andre kunne se det pågældende navn. Kommunikationen bliver vanskeliggjort når forskellige personer har forskellige navne for den samme delte notesbog.

To mulige årsager til hvorfor du ikke længere kan omdøbe en delt notesbog, som du tidligere har omdøbt:

• Du har ikke ‘Kan redigere og invitere’-tilladelse for den delte Business-notesbog, du ønsker at omdøbe.
  • Den delte notesbog, du forsøger at omdøbe, er en anden persons personlige notesbog. Fra og med den 12. april 2016 kan personlige notesbøger kun omdøbes af den person, der har oprettet notesbogen. Ingen anden kan omdøbe notesbogen; heller ikke selvom vedkommende har tilladelse til at ‘Kan redigere og invitere’.

Efter jeg har opgraderet Evernote mangler jeg nogle af mine notesbøger! Hvad skal jeg gøre?

Prøv en af ​​følgende muligheder:

• Opgrader samtlige enheder hvor du har Evernote.
  • Søg efter noter som du ved findes i den delte notesbog, der mangler. Du kan måske finde noten i en notesbog under et andet navn.
  • Udvid stakke i din notesbogsliste for at finde den manglende notesbog. Du kan måske finde noten i en anden notesbogsstak.
  • Klik på aktivitetshistorie-knappen (klokke) i Evernote-værktøjslinjen på Mac og Windows for at se, om nogen notesbøger er blevet omdøbt for nylig.

Jeg kan ikke længere få gemte søgninger og automatiske udløsere, som jeg har konfigureret for Evernote via lignende tjenester såsom IFTTT og Zapier, til at fungere. Hvorfor det?

Evernote har ændret hvordan delte notesbøger bliver omdøbt, således at navnet på en delt notesbog konsekvent er det samme på hver enkelt modtagers konto. Selvom intet af ​​indholdet i eventuelle notesbøger er blevet påvirket af denne ændring kan du opleve, at nogle af de delte notesbøger på din konto er blevet omdøbt.

For at afspejle navneændringer i delte notesbøger bedes du venligst opdatere samtlige gemte søgninger i Evernote samt alle automatiske Evernote-udløsere via lignende tjenester.

Nøgleord:

• omdøb
  • notesbogsnavn
  • navneændring

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=nl,da,sv,pt,pl,tr,fi