Hurtig startvejledning for Evernote Business-kontoadministratorer

Hurtig startvejledning for Evernote Business-kontoadministratorer

Hurtig startvejledning for Evernote Business-kontoadministratorer

Trin 1

Opret en teamkonto

Hvis du har en eksisterende Evernote-konto:

Log ind på din personlige konto og opgrader den til Evernote Business

Log på Evernote

Læs mere om at opgradere en eksisterende konto

Hvis Evernote er nyt for dig:

1. Gå til Evernote Business-hjemmesiden og klik på Registrer nu Sign up for a new account
  2. Udfyld formularens felter
    Create new account

Trin 2

Opsæt dit arbejdsområde

Før du opsætter dit teams nye arbejdsområde i Evernote Business, skal du identificere de typer indhold din virksomhed ofte samarbejder om. Du begynder med at oprette notesbøger til de kategorier, du har identificeret. Her er der nogle få eksempler på notesbøger du kan oprette:

• Ugentlige møder
  • Projekt eller kunder
  • Kvartalsvise salgsrapporter
  • Marketingsmaterialer
  • Salgsmaterialer
  • Konkurrencedygtighed

Opret derefter en notesbog eller to til din virksomhed. Det gøres således:

1. I Evernote Business, vælg +Ny notesbog
  2. Vælg ‘Business-notesbog
  3. Giv notesbogen en titel, såsom "Kvartalsvise rapporter"
  4. Tilføj noget indhold til notesbogen (det kan være noter, du har skrevet i Evernote, PDF-filer, webklip eller andre filer)
  5. Offentliggør notesbogen på din virksomheds startside for Business

Trin 3

Inviter dit team til at tilføje indhold

Nu da du har oprettet en Business-notesbog kan du invitere teammedlemmer til at tilmelde sig Evernote Business og tilføje indhold:

Tilføj brugere

1. Fra administratorkonsollen skal du vælge ‘Tilføj brugere’ fra sidenavigationslinjen.*
  2. Indtast e-mailadresserne for de medarbejdere, du ønsker at tilføje som brugere.
  3. Klik på Send invitationer for at sende en e-mail med anvisninger om hvordan man tilmelder sig Evernote Business.

*For at lære hvordan man automatisk accepterer brugere, se Ofte stillede spørgsmål til at komme godt i gang.

Når du har inviteret dit team, så del et par af de notesbøger, du har oprettet med dem og foreslå dem at begynde at tilføje indhold. Der er flere måder at gøre dette på:

• Brugere kan oprette noter, i de notesbøger du har delt ved at vælge +Ny note
  • Personer som allerede har brugt Evernote kan flytte eller kopiere arbejdsrelaterede noter fra en personlig notesbog til en business-notesbog ved at højreklikke på noten og vælge ‘Flyt til notesbog’ eller ‘Kopiér til notesbog
  • Personlige notesbøger kan hurtigt omdannes til business-notesbøger ved at højreklikke på en personlig notesbog og vælge ‘Omdan til Business-notesbog’ (kun på Mac- og Windows-computere)

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id