Velkommen til det ny Evernote Web

Evernote Web er blevet redesignet til at være let, hurtig og gennemskuelig, og her samles alle de effektive funktioner, du forventer fra Evernote.

Hvad er nyt?

• Forbedret brugergrænseflade for skrivning uden distraktion
  • Nye menuer og værktøjslinjer til bedre navigation og formatering
  • Work Chat for enkelt samarbejde og nem deling

Opdateret sidenavigationslinjen

Klik på knapperne i sidemenuen for at se genveje, noter, notesbøger og mærker i et panel, der kan glide ud

Skrivning uden distraktion

Klik på udvide-knappen (to pile) for at skjule sidepanelet, når du skriver i en note

Nem adgang til værktøjslinjen for formatering

Klik et vilkårligt sted inden i en note for at få adgang til den nye værktøjslinje for formatering øverst på skærmen

Samarbejd og del noter & notesbøger

Klik på deleknappen (chatboble med pil) for at dele direkte fra din webbrowser

Hurtig adgang til kontoindstillinger

Klik på dit profilbillede i nederste venstre hjørne for at få adgang til kontoindstillinger eller logge ud

Forbedrede infoindstillinger for notesbog

Klik på knappen Info (bogstavet ‘i’) øverst i en notesbog for at:

• Skifte notebogsnavn (titel)
  • Vælg standardnotesbog
  • Slet notesbog
  • Del

Opdaterede infoindstillinger for note

Klik på knappen Info (bogstavet ‘i’) øverst i en note for at:

• Vise datoer for oprettelse og opdatering
  • Få adgang til notehistorik
  • Del

Se venligst Evernote-vejledningen for mere information om hvad du kan bruge Evernote til.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor har I redesignet Evernote Web?

Vi har redesignet Evernote Web, så det er blevet let at lære om og at anvende. Takket være den rene og enkle brugergrænseflade har vi minimeret distraktioner så du får et arbejdsområde, du kan stole på, når du bare er nødt til at arbejde.

Hvor er listen med mine noter og notesbøger? Kan jeg holde dem åbne?

• Noteliste: For at få vist din noteliste skal du klikke på knappen ‘Noter’ fra sidemenuen. Notelisten forbliver åben indtil du klikker på udvideknappen (to pile) i en note.
  • Notesbogsliste: For at få vist din notesbogsliste skal du klikke på knappen ‘Notesbøger’ fra sidemenuen. Notesbogslisten forbliver åben indtil du vælger en notesbog, der skal vises.

Kan jeg ændre hvordan min noteliste vises?

Ja. I notelisten kan du klikke på Indstillinger for at se mulighederne for sortering og visning. Fra indstillingsmenuen skal du vælge ‘Vis billeder’ for at vise miniaturer i notelisten, og derefter vælge ‘Vis tekst’ for at vise tekstuddrag fra hver note.

Hvordan flytter jeg noter mellem notesbøger?

For at flytte personlige noter mellem personlige notesbøger skal du vælge en note, og derefter vælge navnet på den aktuelle notesbog, der er placeret lige over notens titel. Vælg den notesbog du vil flytte noten til. Noter kan ikke flyttes mellem personlige notesbøger og Business-notesbøger i Evernote Web.

Hvordan opretter jeg en notesbogsstak?

For at oprette en notesbogsstak skal du trække en notesbog oven på en anden i din notesbogsliste. Navngiv din stak, og tilføj derefter flere notesbøger ved at trække dem ind i staklisten.

Hvordan tilføjer jeg et mærke til en note?

For at tilføje et mærke til en note skal du klikke på Nyt mærke... over notens titel, eller klikke på plustegnet ('+’) hvis der allerede findes mindst ét mærke.

Hvordan indlejrer jeg mærker?

For at indlejre mærker skal du trække og slippe et mærke oven på et andet. Det mærke du har sluppet vil blive indlejret under det nye primære mærke. Du kan tilføje yderligere mærker til indlejringen ved at trække dem til det primære mærke. Du kan fjerne et mærke fra indlejringen ved enten at trække det til venstre eller mellem mærker indtil du ser "Fjern fra [primært mærke]".

Hvordan får jeg vist PDF-filer og dokumenter?

Klik på knappen til vedhæftede filer (rektangel med et billede af en papirclips) for at downloade dokumentet og få det vist på din computer. Det er i øjeblikket ikke muligt at få vist en forhåndsvisning af dokumentet inde i noten.

Hvordan får jeg adgang til min virksomheds startside for Business? (kun for Evernote Business)

For at få vist en liste over alle offentliggjorte og tilmeldte Business-notesbøger skal du klikke på notesbogsknappen fra sidenavigationslinjen. Vælg Business og klik derefter på Alle Business-notesbøger. Fra denne liste kan du holde musemarkøren over notesbogen og klikke på knapperne med plus (‘+’) eller minus (‘-’) for enten at tilmelde eller forlade Business-notesbøger.

For at få vist Business-oversigten eller virksomhedsmappen skal du gå til startsiden for Business via skrivebordsapperne for Evernote til Mac eller Evernote til Windows.

Kan jeg vende tilbage til den tidligere version af Evernote Web?

Hvis du konto har haft adgang til den tidligere version af Evernote Web vil du stadig, i en kortere periode, kunne skifte frem og tilbage til denne. Dette kan du gøre ved at klikke her eller ved at følge disse trin:

1. Log ind på dine kontoindstillinger i Evernote Web
  2. Klik på 'Vend tilbage til tidligere version'

Nøgleord:

• evernote web
  • forlad beta