Nyheder i Evernote Web

< Forrige / Næste >

Nyheder i Evernote Web

Tag et skærmbillede af det nye Evernote Web

Evernote Web til Evernote Business er blevet redesignet til at være let, hurtig og gennemskuelig, og her samles alle de effektive funktioner fra projektområder. Det nye Evernote Web er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig ved brug af Google Chrome.

Nyheder

• Med projektområder bliver det lettere at dele og organisere med dit team
  • Forbedret brugergrænseflade for en mere konsekvent Evernote-oplevelse på tværs af alle platforme
  • Effektiv navigation med et nyt sidepanel

Ofte stillede spørgsmål

Hvad understøttes i Evernote Business ved hjælp af det nye Evernote Web?

Det nye Evernote Web understøtter Business-noter, -notesbøger og -projektområder. For at få vist personlige noter og notesbøger skal du bruge Evernote til Mac, Windows, iOS eller Android. Alternativt kan du skifte til den tidligere version af Evernote Web ved at klikke på dit navn i øverste venstre hjørne af browservinduet og derefter vælge “Skift til den fulde version af Evernote” via rullemenuen.

Hvordan vælger jeg flere noter eller notesbøger eller udfører flere handlinger på samme tid som f.eks. at flytte flere noter mellem notesbøger?

Du kan importere flere notesbøger til et projektområde ved at åbne det pågældende projektområde og klikke på menuknappen (tre vandrette prikker) i øverste højre hjørne. Vælg “Importer indhold” og vælg dernæst den eller de notesbøger, du vil importere til projektområdet. Andre flervalgsfunktioner understøttes endnu ikke på internettet. Du kan udføre flere handlinger på samme tid ved hjælp af Evernote til Mac eller Windows.

Hvordan forlader jeg en Business-notesbog?

For at forlade en notesbog skal du åbne notesbogen, klikke på menuknappen (tre vandrette prikker) og derefter vælge Forlad notesbog fra rullemenuen. Bemærk: Du kan ikke forlade en notesbog, der tilhører et projektområde du er medlem af, medmindre du forlader det pågældende projektområde.

Hvorfor er det nye Evernote Web kun tilgængeligt ved hjælp af Google Chrome?

Vi har i første omgang skabt det nye Evernote Web til Google Chrome fordi vi ved, at mange af vores brugere har netop denne som deres foretrukne browser. Vi vil snart følge op med support for andre browsere.

Er det nye Evernote Web tilgængeligt for personlige konti?

Det nye Evernote Web er i øjeblikket kun tilgængeligt for Evernote Business. Brugere med personlige Evernote-konti vil snart kunne bruge denne nye version.

Hvilke kommende funktioner er endnu ikke tilgængelige?

Der er en række funktioner, som i øjeblikket kræver, at du skifter tilbage til den tidligere version af Evernote Web. Disse funktioner omfatter:

• Få vist, tilføj, fjern og administrer mærker
  • Få vist offentliggjorte Business-notesbøger
  • Opret notesbogsstakke
  • Få vist notesbogsstakke under genveje
  • Opret og gennemfør gemte søgninger
  • Krypter og dekrypter tekst
  • Multi-fil og avancerede vedhæftninger
  • Træk og slip til/fra skrivebord
  • Påmindelser
  • Work Chat

Hvordan skifter jeg tilbage til den tidligere version af Evernote Web?

Klik på dit navn i øverste venstre hjørne af browservinduet og vælg derefter “Skift til tidligere version af Evernote“ fra rullemenuen.

• evernote business
  • nyheder
  • evernote web
  • projektområder
  • ion