Nyheder i Evernote Web

< Forrige / Næste >

Nyheder i Evernote Web

Skærmbillede af det nye Evernote Web

Evernote Web er blevet redesignet og har nu et enklere og renere look end nogensinde før, ligesom der er større genkendelighed på tværs af alle vores skrivebords-apps. Det nye Evernote Web er i øjeblikket tilgængeligt til Chrome, Safari, Firefox og Opera.

Nyheder

• Forbedret brugergrænseflade for en mere ensartet Evernote-oplevelse på tværs af alle platforme
  • Effektiv navigation med et nyt sidepanel der kan skjules
  • Med projektområder i Evernote Business bliver det lettere at dele og organisere med dit team

Ofte stillede spørgsmål

• Hvorfor er det nye Evernote Web kun tilgængeligt ved hjælp af Chrome, Safari, Firefox eller Opera?

Vi har optimeret det nye Evernote Web til brug på nævnte browsere. Vi arbejder på at understøtte flere browsere i fremtiden.

• Fungerer det nye Evernote Web på mobile webbrowsere?

Vi understøtter ikke officielt Evernote Web på mobile webbrowsere, men Evernote Web kan være tilgængelig afhængig af dine browserindstillinger. Eftersom programmet ikke understøttes officielt kan vi ikke fejlfinde en række mobilbrowser-relaterede problemer.

• Hvordan skjuler/udvider jeg sidepanelet?

Du kan skjule sidepanelet ved at klikke på ikonet med venstrepilen i bunden af sidepanelet. Du kan udvide sidepanelet ved at klikke på ikonet med højrepilen i bunden af sidepanelet.

• Kan jeg ændre sidepanelet til en brugerdefineret størrelse?

Ja. Hold markøren over kanten af sidepanelet for at vise skydeknappen hvorefter du kan klikke og trække på skydeknappen for at justere bredden.

• Jeg bruger den ældre version af Evernote Web. Hvordan skifter jeg til det nye Evernote Web?

I en understøttet browser skal du klikke på dit profilbillede i nederste venstre hjørne af browservinduet, og derefter vælge Skift til det nye Evernote Web i pop op-menuen.

• Hvordan vælger jeg flere noter eller notesbøger eller udfører flere handlinger på samme tid som f.eks. at flytte flere noter mellem notesbøger?

Hold Ctrl på Windows eller Cmd på Mac nede, klik på flere noter, og brug derefter den blå handlingslinje nederst på skærmen til at flytte eller redigere mærker på flere noter på én gang eller alternativt flytte dem til papirkurven. Du kan ikke vælge flere notesbøger på én gang.

• Jeg bruger det nye Evernote Web. Hvordan skifter jeg tilbage til den ældre version af Evernote Web?

Klik på dit navn i øverste venstre hjørne af browservinduet, vælg Kontooplysninger... i rullemenuen og klik derefter på Gå tilbage til den tidligere version i afsnittet "Evernote Web".

Bemærk: Denne mulighed er kun tilgængelig for kunder, der på et tidligere tidspunkt har fået adgang til den tidligere version af Evernote Web.

Nøgleord:

• evernote web
  • ny evernote web
  • web
  • chrome
  • safari
  • firefox
  • opera
  • projektområder