Nyheder i Evernote Web

< Forrige / Næste >

Nyheder i Evernote Web

Skærmbillede af det nye Evernote Web

Evernote Web har fået et nyt design og er nu enklere og renere end nogensinde før, ligesom der er større genkendelighed på tværs af alle vores computer-apps. Det nye Evernote Web er i øjeblikket tilgængeligt til Safari og Chrome.

Nyheder

• Forbedret brugergrænseflade for en mere konsekvent Evernote-oplevelse på tværs af alle platforme
  • Effektiv navigation med et nyt sidepanel
  • Med projektområder i Evernote Business bliver det lettere at dele og organisere med dit team

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det nye Evernote Web kun tilgængeligt ved hjælp af Safari eller Chrome?

Vi har optimeret det nye Evernote Web til brug på Safari og Chrome. Vi arbejder på at understøtte flere browsere i fremtiden.

Hvordan vælger jeg flere noter eller notesbøger eller udfører flere handlinger på samme tid som f.eks. at flytte flere noter mellem notesbøger?

På nuværende tidspunkt kan du udføre batchhandlinger med Evernote til Mac eller Windows. Andre multivalgsfunktioner understøttes endnu ikke på internettet, men kommer snart. Bemærk: med Evernote Business kan du importere flere notesbøger til et projektområde ved at åbne projektområdet og klikke på menuknappen (tre vandrette punkter) i øverste højre hjørne. Vælg derefter "Importer indhold" og vælg den notesbog eller de notesbøger du vil importere til projektområdet.

Hvordan forlader jeg en Business-notesbog?

For at forlade en notesbog skal du åbne notesbogen, klikke på menuknappen (tre vandrette prikker) og derefter vælge Forlad notesbog fra rullemenuen. Bemærk: Du kan ikke forlade en notesbog, der tilhører et projektområde du er medlem af, medmindre du forlader det pågældende projektområde.

Hvilke funktioner og egenskaber er ikke tilgængelige i forhold til den ældre version af Evernote Web?

Der er en række funktioner og egenskaber, som i øjeblikket kræver, at du skifter tilbage til den ældre version af Evernote Web. Disse omfatter:

• Opret notesbogsstakke
  • Få vist notesbogsstakke under genveje
  • Opret og gennemfør gemte søgninger
  • Krypter og dekrypter tekst
  • Multi-fil og avancerede vedhæftninger
  • Træk og slip til/fra skrivebord
  • Angiv påmindelser
  • Adgang til Work Chat-beskeder
  • Få vist offentliggjorte Business-notesbøger (Evernote Business)

Hvordan skifter jeg tilbage til den tidligere version af Evernote Web?

Klik på dit navn i øverste venstre hjørne af browservinduet og vælg derefter “Skift til ældre version af Evernote“ fra rullemenuen.

Nøgleord:

• evernote web
  • web
  • chrome
  • safari
  • firefox
  • internet explorer
  • nyheder
  • projektområder
  • ion