Værktøjer: skabeloner

< Forrige / Næste >

Værktøjer: skabeloner

Skabeloner gør det nemt og hurtigt at oprette fantastiske noter uden at skulle starte fra bunden. Når du opretter en note kan du prøve at starte med en af vores +50 skabeloner. Hvis du har et betalt Evernote-abonnement kan du derudover omdanne en hvilken som helst note til en skabelon.

Sådan bruger du skabeloner

Vi har oprettet snesevis af skabeloner, der hjælper dig med at komme godt i gang. For at få vist hele samlingen og gemme et par til dig selv skal du følge nedenstående trin.

1. Besøg evernote.com/templates i din webbrowser
  2. Vælg en skabelon du gerne vil gemme
  3. Klik på Vis skabelon for at få vist hele skabelonen
  4. Klik på Gem i Evernote i sidens øverste højre hjørne

Gentag dette for alle de skabeloner du gerne vil gemme. Dine gemte skabeloner vises med en forhåndsvisning med billede og synkroniseres med din konto, således at de er tilgængelige på alle dine enheder. For at få vist dine gemte skabeloner skal du oprette en ny note og derefter klikke eller trykke på Skabelon i noteområdet.

Se Sådan bruger du skabeloner for at få mere information.

ANMOD OM DEMO

• evernote business
  • implementering