Sådan bruger du Evernote til Outlook

< Forrige / Næste >

Sådan bruger du Evernote til Outlook

I denne artikel

Kom godt i gang

Med Evernote til Outlook kan du gemme e-mails fra Outlook i Evernote og organisere dem sammen med resten af ​​projektet, eller hurtigt tilføje noter fra Evernote til en hvilken som helst Outlook-e-mail for at dele dine noter med andre.

Skærmbillede af Evernote til Outlook

Sådan kommer du i gang:

1. Log ind på din Outlook.com- eller Office 365-konto.
  2. Gå til Evernote i Microsoft AppSource.
  3. Klik på Hent nu.

Sådan gemmer du Outlook-mails i Evernote

Vælg den notesbog e-mailen skal gemmes i

Sådan gemmer du Outlook-mails:

• Windows

1. Vælg den e-mail du vil gemme i Evernote
    2. Klik på Gem i Evernote via båndet
    3. Vælg en notesbog og/eller et mærke, der skal at anvendes til den gemte e-mail, og tilføj derefter eventuelle bemærkninger
    4. Klik på Gem
  • Outlook på nettet

1. Vælg den e-mail du vil gemme i Evernote
    2. Klik på Evernote-ikonet i mail-headeren
    3. Vælg en notesbog og/eller et mærke, der skal at anvendes til den gemte e-mail, og tilføj derefter eventuelle bemærkninger
    4. Klik på Gem
  • iPhone, iPad og iPod touch

Evernote i Outlook til iPhone, iPad og iPod touch

1. I den e-mail, du vil gemme i Evernote, skal du trykke på tilføjelsesknappen (firkantet gitter)
    2. Tryk på Gem i Evernote
    3. Vælg en notesbog og/eller et mærke, der skal at anvendes til den gemte e-mail, og tilføj derefter eventuelle bemærkninger
    4. Tryk på Gem
  • Android

1. I den e-mail, du vil gemme i Evernote, skal du trykke på tilføjelsesknappen (firkantet gitter)
    2. Tryk på Gem i Evernote
    3. Vælg en notesbog og/eller et mærke, der skal at anvendes til den gemte e-mail, og tilføj derefter eventuelle bemærkninger
    4. Tryk på Gem
  • Mac

1. Vælg den e-mail du vil gemme i Evernote
    2. Klik på Evernote i mail-headeren
    3. Vælg en notesbog og/eller et mærke, der skal at anvendes til den gemte e-mail, og tilføj derefter eventuelle bemærkninger
    4. Klik på Gem

En ren version af din e-mail vises som en redigerbar note på din Evernote-konto sammen med alle dine andre noter, så de dermed er lette at søge i og dele.

Føj mærker til Outlook-mails der er gemt i Evernote

Hvis du allerede har et system til at holde orden i dine ting i Evernote, så kan du vælge en notesbog samt tilføje mærker og eventuelle kommentarer før du klikker på Gem.

Eksempler

• Arkiver daglige eller ugentlige rapporter og statusopdateringer i en "Rapporter"-notesbog i Evernote, så de let kan præsenteres på møder.
  • Mærk e-mailkvitteringer, hotelbekræftelser og anden dokumentation vedr. udgifter som "Udgifter" for at gøre dem lette at finde.
  • I Evernote kan du arkivere ældre e-mails du gerne vil gemme som reference sammen med andet relateret indhold.

Sådan vedhæfter du Evernote-noter i Outlook-mails

Sådan vedhæfter du Evernote-noter i Outlook-mails

Sådan vedhæfter du en Evernote-note til et e-mailudkast:

• Windows

1. Åbn et e-mailudkast
    2. Klik på Evernote-ikonet via båndet
    3. Vælg en Evernote-notesbog fra listen eller søg efter en bestemt note
    4. Klik på den note du gerne vil vedhæfte og klik derefter på Fortsæt
  • Outlook på nettet

1. Åbn et e-mailudkast
    2. Klik på Evernote-ikonet i formateringslinjen
    3. Vælg en Evernote-notesbog fra listen eller søg efter en bestemt note
    4. Klik på den note du gerne vil vedhæfte og klik derefter på Fortsæt

Evernote-noter vises som fragmenter i din e-mail så modtagere let kan få en forhåndsvisning af notens indhold.

Bemærk: Enhver der modtager denne e-mail eller URL'en til den delte note kan læse dens indhold. Du kan til enhver tid tilbagekalde tilladelser til den delte note fra en hvilken som helst Evernote-enhed. Få mere at vide

Indstillinger for Evernote til Outlook

Du kan indstille en standardnotesbog til at gemme e-mails i eller du kan få Evernote til automatisk at bruge den notesbog du senest har gemt i. Du kan også specificere eventuelle mærker, der skal tilføjes automatisk hver gang du gemmer en e-mail. Sådan ændres standardindstillingerne:

1. Vælg en e-mail
  2. Klik på Indstillinger eller på knappen med valgmuligheder (gear) i Evernote-panelet

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan installerer jeg Evernote til Outlook?

1. Log ind på din Outlook.com- eller Office 365-konto.
  2. Gå til Evernote i Microsoft AppSource.
  3. Klik på Hent nu.

Hvilke versioner af Outlook understøtter Evernote til Outlook?

Evernote til Outlook er i øjeblikket tilgængelig til:

• Nye Outlook.com-brugere i Nordamerika: Outlook 2019 (Mac and Windows), Outlook 2016 (Mac and Windows), Outlook 2013 (Windows), Outlook 2010 (Windows), Outlook på nettet
  • Office 365-brugere: Outlook 2019 (Mac og Windows), Outlook 2016 (Mac og Windows), Outlook 2013 (Windows), Outlook 2010 (Windows), Outlook på nettet, Outlook til iOS, Outlook til Android

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan se Evernote til Outlook i min Outlook-app?

Du har muligvis ikke fået aktiveret Evernote til Outlook på din konto. Du kan aktivere Evernote for Outlook i Office-butikken. Når du har aktiveret tilføjelsen på din computer vil den være tilgængelig i alle kompatible Outlook-apps, hvor du er logget ind på din konto.

Bemærk: Hvis du har aktiveret Evernote til Outlook men ikke kan bruge tilføjelsen i Outlook til iOS, så skal du kontrollere, at du benytter den seneste Outlook til iOS-app med en gyldig Office 365-konto. Microsoft tilbyder ikke support for tilføjelser i Outlook til iOS med Outlook.com-konti.

Hvorfor har jeg Evernote til Outlook i min iOS- eller Android-app selvom jeg ikke har aktiveret den der?

Hvis du allerede har aktiveret Evernote til Outlook på Mac, Windows eller på nettet, så vil tilføjelsen automatisk være tilgængelig i Outlook på din mobile enhed.

Hvorfor kan jeg ikke se muligheden for at vedhæfte Evernote-noter til min e-mail?

Hvis du bruger Outlook 2016 på Mac eller Outlook til iOS eller Android, så kan du ikke vedhæfte Evernote-noter til dine e-mailudkast. Denne mulighed er kun tilgængelig i Outlook til Windows og Outlook på internettet.

Hvad er forskellen mellem Evernote til Outlook og Evernote Outlook Clipper?

Evernote til Outlook er den nye Evernote-tilføjelse, der er designet til forskellige versioner af Outlook. Du kan gemme Outlook-mails i Evernote, og i Windows og Outlook på nettet kan du vedhæfte Evernote-noter til e-mailudkast. Det vises enten som et grønt Evernote-ikon eller som en "Evernote"-knap.

Evernote Outlook Clipper er designet til Windows-skrivebordsversioner af Outlook. Du kan klippe e-mails til Evernote. Det vises som et hvidt Evernote-ikon med en prikket grøn kant i dit Outlook-bånd. Denne tilføjelse leveres sammen med download og installation af Evernote til Windows.

Bemærk: Microsoft henviser til begge Evernote-integrationer som tilføjelser. For at klarlægge forskellen henviser Evernote imidlertid til Windows Outlook COM-tilføjelsen som 'Evernote Outlook Clipper' og Outlook.com/Office365-tilføjelsen som 'Evernote til Outlook'.

Kan personer der ikke bruger Outlook eller ikke har Evernote-konti få vist e-mails med vedhæftede Evernote-noter?

Ja. Alle der modtager en e-mail med en vedhæftet note kan klikke på Evernote-uddraget i deres e-mail for at få vist dens indhold.

Kan jeg vedhæfte Business-noter fra min virksomheds Evernote Business-konto?

Ja, så længe det er dig, der ejer Business-noten eller har 'Kan redigere og invitere'-tilladelser til den Business-notesbog, du vedhæfter noter fra.

Nøgleord:

• evernote til outlook
  • evernote outlook
  • microsoft office
  • microsoft outlook
  • office
  • outlook
  • outlook 365
  • outlook tilføjelsesprogram
  • outlook app
  • outlook online
  • outlook plug in
  • outlook plug-in
  • outlook plugin
  • plug in
  • plugin