Opret en teamkonto

< Forrige / Næste >

Opret en teamkonto

Når du har forberedt og kommunikeret en implementeringsplan er du klar til at oprette en Evernote-konto til dit team.

Opret en Evernote Teams-konto

Sådan kommer du i gang:

1. Gå til Evernote Teams-hjemmesiden og klik på Kom godt i gang.
  2. Udfyld formularen med dit fulde navn, navnet på dit team, din e-mailadresse og en adgangskode for kontoen.

Hvis du allerede har en Evernote-konto og gerne vil bruge den e-mailadresse, der er knyttet til den pågældende konto, til din nye Evernote Teams-konto, vil du blive bedt om at logge ind og vælge en anden e-mailadresse til din nuværende konto, så du kan bruge den pågældende e-mailadresse til den nye konto.

Få mere at vide >>

Nøgleord:

• evernote teams
  • evernote business
  • implementering