Opret en distributionsplan

< Forrige / Næste >

Opret en distributionsplan

Som med ethvert andet projekt er det en god idé at planlægge fremad ved f.eks. at definere succespunkter, finde ud af hvem dine champions er og ved at skabe et oplæg, der får hele teamet med om bord. De fire delkomponenter i en god implementeringsplan inkluderer:

1. Opret en plan
  2. Administrator- og teamleder-træning
  3. Konfigurer Evernote Business
  4. Start Evernote Business

Gennemse detaljerne for hver enkelt komponent nedenfor.

1. Opret en plan

• ✔  Sæt tydelige mål for at bruge Evernote Business
  • ✔  Bestem hvem der skal være kontoadministratorer
  • ✔  Identificer teamledere der hjælper til ved implementeringen
  • ✔  Bestem hvilket indhold der skal deles med hvilke teams
  • ✔  Opret en tidslinje til implementeringsopgaver og tildel ejere
  • ✔  Planlæg en realistisk startdato baseret på din tidslinje

2. Administrator- og teamleder-træning

• ✔  Træning i administratorkonsol
  • ✔  Grundlæggende træning i Evernote Business

3. Konfigurer Evernote Business

• ✔  Opret en organisationsstruktur for team(s) i Evernote
  • ✔  Konfigurer projektområder der omfatter hele virksomheden eller specifikke teams og angiv dem i projektområdekataloget (opret navnekonventioner og strukturer for hvert enkelt projektområde)
  • ✔  Fyld projektområder med notesbøger og noter der følger dine navnekonventioner
  • ✔  Opret en "Sådan bruges dette projektområde"-note, der specificerer de specifikke arbejdsgange for det pågældende projektområde såvel som godkendte mærker, navnekonventioner og eventuelle andre "regler" i projektområdet, og fastgør derefter denne note til toppen af projektområdet
  • ✔  Opret referencedokumentation for hvordan dit/dine team(s) bruger Evernote Business og del denne notesbog med teamet

4. Start Evernote Business

• ✔  Informer dit team om Evernote Business
  • ✔  Tilføj brugere ved hjælp af administratorkonsollen (brugere vil modtage e-mailinvitationer)
  • ✔  Få alle brugere til at installere Evernote på deres enheder (disse trin er inkluderet i brugerregistreringen)
  • ✔  Del Evernote Business Productivity Hub (inklusive uddannelsesvideoer og ressourcer)
  • ✔  Bestem hvad der skal gennemgås under træningen vedr. Evernote Business-workflow
  • ✔  Planlæg workflow-træning og inviter dit team til at deltage
  • ✔  Opret workflow-specifik Evernote-træning (tilpasset til dine teams)
  • ✔  Tjek med teamet for at se hvordan det går med implementeringen
  • ✔  Fortæl teamet hvordan man kan få hjælp

Skabeloner

Gem en kopi af skabelonen med den enkle tjekliste
[ TEMPLATE ] - Evernote Business-implementering (enkel tjekliste) - kun engelsk

Gem en kopi af den detaljerede tjeklisteskabelon
[ TEMPLATE ] - Evernote Business-implementering (detaljeret tjekliste) - kun engelsk

• evernote business
  • implementering