Føj brugere til din Evernote Teams-konto

< Forrige / Næste >

Føj brugere til din Evernote Teams-konto

Inviter enkeltpersoner til at tilmelde sig din Evernote Teams-konto

Tilføj brugere

Send invitationer til at tilmelde sig teamet:

1. Log ind på administratorkonsollen.
  2. Klik på Tilføj brugere i navigationsmenuen.
  3. Indtast e-mailadresse for hver enkelt person i teamet, som du gerne vil invitere
  4. Klik på Inviter når du er klar til at sende invitationerne.

Hver eneste person vil modtage en e-mailinvitation med instruktioner om hvordan man tilmelder sig Evernote Teams-kontoen.

Føj licenser til din fakturakonto

Skærmbillede af administratorkonsollen

Hvis din Evernote Teams-konto er konfigureret til fakturafakturering, så har du et specifikt antal licenser, som du kan invitere brugere til. Sådan øger du antallet af licenser på din konto:

1. Log ind på administratorkonsollen.
  2. På siden 'Oversigt' skal du klikke på Tilføj licenser under cirklen 'Licenser tilbage'.
  3. Indtast det samlede antal licenser du vil have (inklusive det antal licenser du allerede har), og klik på Opdater.
    Hvis du f.eks. på nuværende tidspunkt har 20 licenser og gerne vil tilføje endnu 10 licenser, så skal du indtaste 30.

Efter du har øget antallet af licenser kan du se de ekstra invitationer på siden 'Tilføj brugere' i administratorkonsollen. Vores faktureringsteam vil herefter generere en faktura for de ekstra licenser, der sendes til den e-mailadresse for fakturering, der er angivet for din konto.

Tjek status på en invitation

Du kan tjekke status for sendte invitationer på siden 'Administrer brugere' i administratorkonsollen. Hvis en person glemmer at acceptere den invitation vedkommende har modtaget, så kan du sende den igen. Hvis du har skiftet mening kan du ligledes tilbagekalde invitationen.

ANMOD OM DEMO

Nøgleord:

• antal licenser
  • skift antal licenser
  • tilføj licenser
  • tilføj brugere
  • administrer brugere