Sådan bruger du Evernote til Apple Watch

< Forrige / Næste >

Sådan bruger du Evernote til Apple Watch

Installer Evernote på dit Apple Watch

Apple Watch hero

Sådan installerer du Evernote på Apple Watch:

1. Åbn Apple Watch-appen på din iPhone.
  2. Tryk på My Watch.
  3. Tryk på Evernote og tryk derefter på kontakten for at installere Evernote.
  4. Når installationen er gennemført skal du trykke for at åbne Evernote-appen fra Apple Watch.

Udforsk startskærmen

Fra startskærmen i Apple Watch kan du oprette nye noter og se nyligt opdaterede noter.

Apple Watch-startskærm

Opret tekstnoter

1. Tryk på det grønne plus (+).
  2. Tryk på mikrofonen for at begynde at diktere din note eller tryk på skriveknappen for at indtaste tekst.
  3. Tryk på Gem for at gemme, eller tryk på det blå vækkeur hvis du ønsker at oprette en påmindelse.

Noter synkroniseres automatisk til Evernote, og de kan redigeres fra en klient på en computer, telefon eller tavlecomputer.

Opret lydnoter

1. Tryk på mikrofonen.
    2. Optag din lyd. Tryk på den røde stopknap når du er færdig.
    3. Tryk på Gem for at gemme optagelsen i en note, eller tryk på Annuller for at forlade optagelsen.

Opret påmindelser

Apple Watch-påmindelser

1. Tryk på det grønne plus (+).
  2. Brug din stemme til at oprette en ny påmindelse.
  3. Tryk på det blå vækkeur for at angive et påmindelsestidspunkt: i dag, i morgen, næste uge eller næste måned.
  4. Tryk på Gem.
  5. Når der vises påmindelsesmeddelelser har du tre muligheder:
    • Markér som udført.
    • Udsæt
    • Vis

Få vist visitkort du har scannet i Evernote og opdater tjeklister

Apple Watch-kontakter og -tjeklister

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke krav gælder for Evernote til Apple Watch?

• iOS 10 eller nyere
  • Seneste version af Evernote til iOS
  • Bluetooth aktiveret og iPhone parret med Apple Watch
  • På nuværende tidspunkt logget ind på din Evernote-konto på din iPhone

Hvilke sprog understøttes af Evernote til Apple Watch?

Engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk, svensk, catalansk, tjekkisk, dansk, finsk, kroatisk, indonesisk, koreansk, malaysisk, hollandsk, brasiliansk portugisisk, portugisisk, rumænsk, thai, tyrkisk, vietnamesisk, forenklet kinesisk, traditionel kinesisk.

Kan jeg få vist Business-noter?

Support for Business-noter er ikke tilgængelig i den nuværende version.

Kan jeg få vist mine Evernote-notesbøger?

Adgang til Evernote-notesbøger er ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Nøgleord:

• apple watch
  • iphone
  • watch
  • bærbar enhed
  • bærbare enheder
  • armbåndsur