Sådan bruger du Evernote til Apple Watch

Installer Evernote på dit Apple Watch

Apple Watch hero

Sådan installerer du Evernote på Apple Watch:

1. Åbn Apple Watch-appen på din iPhone
  2. Tryk på My Watch
  3. Tryk på Evernote og tryk derefter på knappen for at installere Evernote
  4. Når installationen er gennemført skal du trykke for at åbne Evernote-appen fra Apple Watch

Udforsk startskærmen

Fra startskærmen i Apple Watch kan du oprette og søge i noter i Evernote, samt gennemse nogle af de noter du senest har fået vist mest.

Apple Watch-startskærm

Diktér noter

1. Tryk på den grønne plusknap (+)
  2. Tal for at omdanne dine noter til tekst
  3. Tryk på Gem

Noter synkroniseres automatisk til Evernote, og de kan redigeres fra en klient på en computer, telefon eller tavlecomputer.

Søg efter noter

1. Tryk på forstørrelsesglasset.
  2. Tryk på mikrofonen og indtal dine søgeord.
  3. Brug Digital Crown til at gennemse søgeresultaterne (top fem vises). Brug Handoff til at få vist flere resultater på din telefon.
  4. Tryk på en note for at få den vist. Brug Handoff til at få vist hele noten på din telefon.

Fra dit Apple Watch kan du få vist visitkort, som du har scannet i Evernote, samt afkrydse opgaver.

Apple Watch-kontakter og -tjeklister

Opret påmindelser

Apple Watch-påmindelser

1. Tryk på den grønne plusknap (+)
  2. Brug din stemme til at oprette en ny påmindelse
  3. Tryk på det blå vækkeur for at angive et påmindelsestidspunkt: i dag, i morgen, næste uge eller næste måned
  4. Tryk på Gem
  5. Når der vises påmindelsesmeddelelser har du tre muligheder:
    • Markér som udført.
    • Udsæt
    • Vis

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke krav gælder for Evernote til Apple Watch?

• iPhone 5 eller en nyere model
  • iOS 8.2 eller nyere
  • Den nyeste version af Evernote til iOS (7.6.6 eller nyere)
  • Bluetooth er aktiveret og parret med dit Apple Watch
  • Du skal være indlogget på din Evernote-konto på din iPhone

Hvilke sprog understøttes af Evernote til Apple Watch?

Engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, spansk, svensk, catalansk, tjekkisk, dansk, finsk, kroatisk, indonesisk, koreansk, malaysisk, hollandsk, brasiliansk portugisisk, portugisisk, rumænsk, thai, tyrkisk, vietnamesisk, forenklet kinesisk, traditionel kinesisk.

Kan jeg få vist Business-noter?

Support for Business-noter er ikke tilgængelig i den nuværende version.

Kan jeg få vist mine Evernote-notesbøger og -genveje?

Adgang til Evernote-notesbøger og -genveje er ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Nøgleord:

• apple watch
  • handoff
  • iphone
  • watch
  • bærbar enhed
  • bærbare enheder
  • armbåndsur