Ofte stillede spørgsmål om kontoniveauer for Evernote Basic, Plus, Premium og Business

Ofte stillede spørgsmål om kontoniveauer for Evernote Basic, Plus, Premium og Business

Ofte stillede spørgsmål om kontoniveauer for Evernote Basic, Plus, Premium og Business

Vælg et kontoniveau

Hvad adskiller de forskellige niveauer?

Se venligst sammenligningsdiagrammet for en detaljere sammenligning af Evernote-kontoniveauerne.

Jeg har allerede en Evernote-konto. Hvordan vælger jeg et nyt produktniveau?

Log ind på Evernote fra dit skrivebord eller din browser, gå til dine kontoindstillinger og vælg 'Administrer abonnementer’. Herfra kan du vælge dit foretrukne produktniveau.

Læs mere om hvordan du administrerer abonnementer med automatisk fornyelse

Jeg har opgraderet, men intet er forandret. Hvad gør jeg nu?

Sørg for at du har den seneste version af Evernote installeret på alle dine enheder, og at du synkroniserer din konto, for at drage fordel af alle de nye funktioner.

Vil prisen på mit Evernote Premium- eller Evernote Business-abonnement ændre sig?

Nej. Du vil ikke kunne se nogen prisændringer nu. Som eksisterende abonnent debiteres du ikke den nye pris før efter den 29. april 2016 på den første efterfølgende fornyelsesdato.

Læs mere om priser for hvert kontoniveau

Læs mere om hvordan du køber og administrerer dine Evernote-abonnementer

Kan jeg stadig bruge Evernote-point, koder og gavekort?

Ja. Evernote-point, koder og gavekort kan bruges til Evernote Premium.

Kan jeg søge efter tekst i mine PDF-filer når jeg er Evernote Basic-kunde?

Du kan stadig søge i alle PDF-filer, som du har tilføjet før den 29. april 2015. Du skal opgradere til Premium for at kunne søge i nye PDF-filer eller dokumenter.

Kan jeg gemme e-mails i Evernote når jeg er Evernote Basic-kunde?

Fra og med den 15. juli 2015 skal man betale for at benytte funktionen at gemme e-mails i Evernote. Evernote Basic-kunder kan afprøve denne funktion ved at gemme op til fem e-mails i Evernote før de opgraderer til Evernote Plus eller Premium.

Kan jeg øge min månedlige uploadgrænse?

Vi tilbyder ikke længere muligheden for at øge grænser yderligere. Brugere kan opgradere til Plus (1GB) eller Premium (10GB) for at øge deres månedlige uploads.

Nøgleord:

• kontoniveauer
  • nye priser
  • plus
  • premium
  • pris
  • prisændringer
  • niveauer