Ofte stillede spørgsmål om Evernotes abonnementsordninger

< Forrige / Næste >

Ofte stillede spørgsmål om Evernotes abonnementsordninger

Hvad adskiller de forskellige ordninger?

Se venligst denne artikel med en detaljeret sammenligning af Evernotes kontoordninger.

Jeg har allerede en Evernote Basic-konto. Hvordan vælger jeg en ny ordning?

Gå til dine Kontoindstillinger i Evernote Web for at opgradere.

Jeg har opgraderet, men intet er forandret. Hvad gør jeg nu?

Sørg for at du har den seneste version af Evernote installeret på alle dine enheder, og at du synkroniserer din konto, for at drage fordel af alle de nye funktioner.

Kan jeg bruge Evernote-point, indløsningskoder eller gavekort til at betale for et abonnement?

Ja. Evernote-point, gyldige indløsningskoder og gavekort kan bruges til Evernote Premium.

Kan jeg abonnere på Evernote Plus?

Fra og med starten af ​​april måned 2018 kan du ikke længere købe Evernote Plus. For at få flere funktioner end dem Basic tilbyder kan du opgradere til Premium. Bemærk: Nuværende Plus-abonnenter beholder deres abonnement så længe det forbliver aktivt.

Kan jeg søge efter tekst i mine PDF-filer når jeg er Evernote Basic-kunde?

Du kan søge i en hvilken som helst PDF-fil, der er blevet tilføjet til din konto før den 29. april 2015. Du skal opgradere til Premium for at kunne søge i nyere PDF-filer eller dokumenter.

Kan jeg gemme e-mails i Evernote når jeg er Evernote Basic-kunde?

Det er en Premium-funktion at gemme e-mails i Evernote. Evernote Basic-kunder kan gemme op til fem e-mails i Evernote før de opgraderer til Premium.

Kan jeg øge min månedlige uploadgrænse?

Opgrader til Premium for at øge din månedlige uploadgrænse til 10GB per måned.

Nøgleord:

• kontoordninger
  • nye priser
  • plus
  • premium
  • pris
  • prisændringer
  • niveauer