Ofte stillede spørgsmål om Evernotes abonnementsordninger

Hvad adskiller de forskellige ordninger?

Se venligst denne detaljerede sammenligning af Evernotes kontoordninger.

Jeg har allerede en Evernote Basic-konto. Hvordan vælger jeg en ny ordning?

Gå til dine Kontoindstillinger i Evernote Web for at opgradere.

Jeg har opgraderet, men intet er forandret. Hvad gør jeg nu?

Sørg for at du har den seneste version af Evernote installeret på alle dine enheder, og at du synkroniserer din konto, for at drage fordel af alle de nye funktioner.

Kan jeg bruge Evernote-point, indløsningskoder eller gavekort til at betale for et abonnement?

Ja. Evernote-point, gyldige indløsningskoder og gavekort kan bruges til Evernote Premium.

Kan jeg søge efter tekst i mine PDF-filer når jeg er Evernote Basic-kunde?

Du kan søge i alle PDF-filer, der er blevet tilføjet før den 29. april 2015. Du skal opgradere til Premium for at kunne søge i nye PDF-filer eller dokumenter.

Kan jeg gemme e-mails i Evernote når jeg er Evernote Basic-kunde?

Fra og med den 15. juli 2015 skal man betale for at benytte funktionen at gemme e-mails i Evernote. Evernote Basic-kunder kan afprøve denne funktion ved at gemme op til fem e-mails i Evernote før de opgraderer til Evernote Plus eller Premium.

Kan jeg øge min månedlige uploadgrænse?

Vi tilbyder ikke yderligere uploads. Du kan opgradere til Plus (1GB pr. måned) eller Premium (10GB pr. måned) for at øge dine månedlige uploads.

Nøgleord:

• kontoordninger
  • nye priser
  • plus
  • premium
  • pris
  • prisændringer
  • niveauer