Sådan deaktiverer og reaktiverer du en Evernote Business-konto

Sådan deaktiverer og reaktiverer du en Evernote Business-konto

Sådan deaktiverer og reaktiverer du en Evernote Business-konto

Deaktiver Evernote Business-kontoen

En hvilken som helst kontoadministrator for en Evernote Business-konto kan deaktivere Business-kontoen ved at følge disse trin:

  • 1. Lav sikkerhedskopier af dine Business-noter

    Når en Evernote Business-konto er deaktiveret vil alle i virksomheden, inklusive kontoadministratorer, miste adgang til samtlige Business-noter eller -notesbøger. Derfor bør brugerne kopiere alt virksomhedsindhold, de ønsker at gemme, over i personlige notesbøger før udgangen af ​​den sidste faktureringsperiode.

    Husk på, at når du kopierer Business-noter til personlige notesbøger, er det kun noternes indhold, der kopieres. Notehistorik og Business-mærker, der er forbundet med disse noter, kopieres ikke over.

    Bemærk: Kopiering og flytning af noter mellem Business-notesbøger og personlige notesbøger understøttes på nuværende tidspunkt kun på Evernote til Windows Desktop og på Evernote til Mac.

    Enhver bruger kan kopiere Business-noter til en personlig notesbog ved at følge disse trin:

    1. Åbn en business-notesbog
    2. Vælg den/de note(r) du ønsker at kopiere, og vælg derefter Note > Kopiér til notesbog... fra menulinjen
    3. Vælg den personlige notesbog, som du ønsker at kopiere Business-noterne til

    Tip:

    For hurtigt at kopiere flere noter fra en enkelt notesbog skal du blot åbne notesbogen og følge disse tips:

    • For at vælge flere noter, skal du vælge den første note og derefter vælge yderligere noter, mens du holder Ctrl-tasten (Windows) eller Kommando-tasten (Mac) nede
    • For at vælge alle noterne skal du blot vælge Rediger > Vælg alle fra rullemenuen

    Som kontoadministrator kan du eksportere alle Business-notesbøger fra administratorkonsollen - også dem, der ikke er blevet delt.

    Læs mere om hvordan du eksporterer og importerer vigtige notes og notesbøger

    Hvis du ønsker at slette Business-noter permanent fra din Evernote Business-konto skal du blot slette dine Business-noter og tømme Business 'Papirkurv'-notesbogen fra administratorkonsollen.

    Sørg for at det indhold, du ønsker at beholde, er blevet kopieret over til dine personlige notesbøger eller eksporteret til din computer før papirkurven tømmes. Når først din papirkurv er blevet tømt for noter vil indholdet ikke længere kunne gendannes (heller ikke af Evernote kundeservice). Vær omhyggelig med kun at slette noter, som du er helt sikker at du aldrig vil du få brug for igen.

  • 2. Deaktiver kontoen

    Når du har flyttet dine Business-noter ud af Business-kontoen er du klar til at deaktivere din Evernote Business-konto.

    For at deaktivere din Evernote Business-konto skal du gøre følgende:

    1. Log ind på Evernote Web, klik på dit navn og vælg 'Administratorkonsol' fra pop up-menuen
    2. Vælg fanen 'Betalingsoplysninger' og klik derefter på Annuller din Evernote Business-konto

    Når du har deaktiveret din Evernote Business-konto vil du stadig have adgang til virksomhedsindholdet indtil udgangen af ​​den aktuelle faktureringsperiode (månedlige eller årlige cyklusser). I slutningen af ​​faktureringsperioden vil du og alle andre brugere blive fjernet fra Business-kontoen og vende tilbage til Evernote Basic. Brugere, der var Plus eller Premium og som havde mere end en måned tilbage før de tilmeldte sig Business, kan benytte den kode de modtog, da de blev medlem af Evernote Business.

    Har du brug for at deaktivere din Evernote Business-konto før da?

    Hvis du ønsker helt at lukke din Evernote Business-konto før udgangen af ​​din faktureringsperiode skal du kontakte vores team af personer, der har det overordnede ansvar for kontoen.

    1. Gennemfør trin 1-2 ovenfor
    2. Gå til administratorkonsollen og fjern alle andre brugere fra Business-kontoen (undtagen dig selv, den tilbageværende kontoadministrator)
    3. Kontakt os med din forespørgsel

    Politik for tilbagebetaling

    Se vores politik for tilbagebetaling her.

Reaktiver Evernote Business-kontoen

  1. Gå til tilmeldingssiden for Evernote Business.
  2. Forsøg at oprette en ny Evernote Business-konto med den e-mailadresse, der er tilknyttet den deaktiverede Evernote Business-konto (kun kontoadministratorer). Der vises en meddelelse om at din e-mailadresse allerede er tilknyttet en deaktiveret Evernote Business-konto, og du har mulighed for at oprette en ny konto eller reaktivere den gamle konto.
  3. Vælg Reaktiver konto og indtast dine betalingsoplysninger på den efterfølgende skærm. Efter dine betalingsoplysninger er blevet opdateret har du mulighed for at invitere brugere. Bemærk: hvis du betalte for din konto via fakturering og der ikke er nogen ledige licenser vil du blive bragt til profilsiden.

LANGUAGES_ALL

Nøgleord:

  • annuller
  • annuller en virksomhed
  • annullering af en virksomhed
  • annuller business-konto
  • luk business-konto
  • luk en evernote business-konto
  • luk min virksomhed
  • deaktivér
  • deaktivering af en virksomhed
  • deaktivering
  • forlad en evernote business
  • forlader
  • sådan forlader du en evernote business
  • forlader evernote-virksomhed
Afspiller video %{current} af %{total}
Video %{current} af %{total}