Sådan deaktiverer og reaktiverer du en Evernote Business-konto

Sådan deaktiverer og reaktiverer du en Evernote Business-konto

Sådan deaktiverer og reaktiverer du en Evernote Business-konto

Deaktiver Evernote Business-kontoen

En hvilken som helst kontoadministrator for en Evernote Business-konto kan deaktivere Business-kontoen ved at følge disse trin:

• 1. Lav sikkerhedskopier af dine Business-noter

Når en Evernote Business-konto er blevet deaktiveret vil alle i virksomheden, herunder kontoadministratorer, miste adgang til samtlige af virksomhedens noter og notesbøger. Derfor bør du eksportere det virksomhedsindhold du ønsker at beholde inden udgangen af ​​den sidste faktureringsperiode. Som kontoadministrator kan du eksportere alle Business-notesbøger fra administratorkonsollen. Det gælder også de notesbøger, der ikke er blevet delt. Hvis du har en personlig konto kan du importere det eksporterede virksomhedsindhold hertil. Få mere at vide >>

Bemærk: Hvis du ønsker at slette Business-noter fra din Evernote Business-konto skal du blot slette dine Business-noter og tømme papirkurven fra administratorkonsollen. Sørg for at det indhold, du ønsker at beholde, er blevet kopieret over til dine personlige notesbøger eller eksporteret til din computer før papirkurven tømmes. Når først din papirkurv er blevet tømt for noter vil indholdet ikke længere kunne gendannes (heller ikke af Evernote kundeservice). Vær omhyggelig med kun at slette noter, som du er helt sikker at du aldrig vil du få brug for igen.

• 2. Deaktiver kontoen

Når du har flyttet dine Business-noter ud af Business-kontoen er du klar til at deaktivere din Evernote Business-konto.

For at deaktivere din Evernote Business-konto skal du gøre følgende:

1. Gå til siden 'Betalingsoplysninger' i administratorkonsollen
    2. Klik på Annuller din Evernote Business-konto

Når du har deaktiveret din Evernote Business-konto vil du stadig have adgang til virksomhedsindhold indtil udgangen af ​​den nuværende faktureringsperiode. I slutningen af faktureringsperioden vil du og alle andre brugere blive fjernet fra Business-kontoen.

Bemærk: Evernote Business-konti der er oprettet før den 15. september 2017 vil vende tilbage til Evernote Basic. Brugere, der var Plus eller Premium og som havde mere end en måned tilbage før de tilmeldte sig Business, kan benytte den kode de modtog, da de blev medlem af Evernote Business.

Har du brug for at deaktivere din Evernote Business-konto før da?

Hvis du ønsker helt at lukke din Evernote Business-konto før udgangen af ​​din faktureringsperiode skal du kontakte Evernote kundeservice.

1. Gennemfør trin 1-2 ovenfor
    2. Gå til administratorkonsollen og fjern alle andre brugere fra Business-kontoen (undtagen dig selv, den sidste kontoadministrator)
    3. Kontakt os med din forespørgsel

Politik for tilbagebetaling

Se vores politik for tilbagebetaling her.

Reaktiver Evernote Business-kontoen

Evernote Business-kontoadministratorer kan reaktivere Business-kontoen ved at følge disse trin:

1. Gå til siden 'Betalingsoplysninger' i administratorkonsollen
  2. Klik på Reaktiver din Business-konto

Nøgleord:

• annuller
  • annuller en virksomhed
  • annullering af en virksomhed
  • annuller business-konto
  • luk business-konto
  • luk en evernote business-konto
  • luk min virksomhed
  • deaktivér
  • deaktivering af en virksomhed
  • deaktivering
  • forlad en evernote business
  • forlader
  • sådan forlader du en evernote business
  • forlader evernote-virksomhed