Deaktivering og reaktivering af en Evernote Business-konto

Deaktivering og reaktivering af en Evernote Business-konto
< Forrige / Næste >

Deaktivering og reaktivering af en Evernote Business-konto

Deaktiver Evernote Teams-kontoen

En hvilken som helst kontoadministrator for en Evernote Teams-konto kan deaktivere kontoen ved at følge disse trin:

  • 1. Lav sikkerhedskopier af dine team-noter

    Når en Evernote Teams-konto er blevet deaktiveret vil alle i teamet, herunder kontoadministratorer, miste adgang til samtlige af teamets noter og notesbøger. Derfor bør du eksportere det team-indhold du ønsker at beholde inden udgangen af ​​den sidste faktureringsperiode. Som kontoadministrator kan du eksportere alle team-notesbøger fra administratorkonsollen. Det gælder også de notesbøger, der ikke er blevet delt. Hvis du har en individuel konto kan du importere det eksporterede team-indhold hertil. Få mere at vide >>

    Bemærk: Hvis du ønsker at slette team-noter fra din Evernote Teams-konto skal du blot slette dine team-noter og tømme papirkurven fra administratorkonsollen. Sørg for at det indhold, du ønsker at beholde, er blevet kopieret over til dine individuelle notesbøger eller eksporteret til din computer før papirkurven tømmes. Når først din papirkurv er blevet tømt for noter vil indholdet ikke længere kunne gendannes (heller ikke af Evernote kundeservice). Vær omhyggelig med kun at slette noter, som du er helt sikker på at du aldrig vil du få brug for igen.

  • 2. Deaktiver kontoen

    Når du har flyttet dine team-noter ud af kontoen er du klar til at deaktivere din Evernote Teams-konto.

    For at deaktivere din Evernote Teams-konto skal du gøre følgende:

    1. Gå til siden 'Betalingsoplysninger' i administratorkonsollen
    2. Klik på Annuller abonnement nederst til højre.

    Når du har deaktiveret din Evernote Teams-konto vil du stadig have adgang til team-indhold indtil udgangen af ​​den nuværende faktureringsperiode. I slutningen af faktureringsperioden vil du og alle andre brugere blive fjernet fra kontoen.

    Bemærk: Evernote Teams-konti der blev oprettet før den 15. september 2017 tilbageføres til Evernote Free.

    Har du brug for at deaktivere din Evernote Teams-konto før da?

    Hvis du ønsker helt at lukke din team-konto før udgangen af ​​din faktureringsperiode skal du kontakte Evernote kundeservice.

    1. Gennemfør trin 1-2 ovenfor
    2. Gå til administratorkonsollen og fjern alle andre brugere fra teamet (undtagen dig selv, den sidste kontoadministrator)
    3. Kontakt os med din forespørgsel

    Politik for refundering

    Se vores politik for refundering her.

Reaktiver Evernote Teams-kontoen

Team-kontoadministratorer kan reaktivere kontoen ved at følge disse trin:

  1. Log ind på siden 'Betalingsoplysninger' i administratorkonsollen
  2. Klik på Reaktiver dit team

LANGUAGES_PRODUCT

Nøgleord:

  • annuller
  • annuller en virksomhed
  • annullering af en virksomhed
  • annuller business-konto
  • luk business-konto
  • luk en evernote business-konto
  • luk min virksomhed
  • deaktivér
  • deaktivering af en virksomhed
  • deaktivering
  • forlad en evernote business
  • forlader
  • sådan forlader du en evernote business
  • forlader evernote-virksomhed