Sådan deler du flere Business-notesbøger på én gang

Du kan dele én eller flere Business-notesbøger med en person i en invitation eller give vedkommende tilladelse til at redigere, få vist og/eller invitere andre.

Eksempler på personer, som kan tænkes at have en interesse i at dele flere notesbøger med andre i virksomheden:

• En HR-afdeling deler et sæt notesbøger såsom "personalefordele", "sundhedsudbydere" og "godtgørelser" med en ny medarbejder på vedkommendes første arbejdsdag.
  • En marketingschef deler et sæt notesbøger, f.eks. "style guides og skabeloner", "app-ikoner", "UX-retningslinjer" med alle produktudviklere.
  • En salgsmedarbejder deler alle notesbøger vedrørende nuværende og potentielle kunder, herunder "produktoplysninger" og "e-mails" med andre teammedlemmer.

Del flere notesbøger

For at dele flere Business-notesbøger på én gang

1. Åbn din startside for Business, vælg fanen Personer i toppen, og vælg en person fra listen over personer i din virksomheds Evernote Business-konto
  2. Klik på Inviter til notesbøger i personens profil
  3. Vælg én eller flere notesbøger fra listen over Business-notesbøger, som du har adgang til at dele
  4. Vælg det adgangsniveau du gerne vil give til de notesbøger, du deler
  5. Klik på Inviter hvorefter disse notesbøger vil blive vist på modtagerens konto. Modtageren vil modtage en e-mail, der giver vedkommende besked om, at disse notesbøger er blevet tilføjet til personens konto.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id