Find det, du har brug for

Du kan søge efter alt i Evernote, bl.a. indholdet i noter, notesbøger, mærker og vedhæftede filer.

Søg i håndskrevne noter

Evernotes søgning gør det muligt at foretage meget detaljerede søgninger, men det betyder blot, at der er mange måder at finde det, du søger på.

Du kan søge efter noter og notesbøger efter:

• Nøgleord eller mærker
  • Kontaktoplysninger på visitkort
  • Håndskrevet eller indtastet tekst i billeder
  • Tekst i vedhæftede filer og PDF-filer
  • Notesbøger, som andre kolleger har delt
  • Teammedlemmer i din virksomhed, som har viden om et emne
  • Noter relateret til søgeresultater fra internettet (med Evernote webklipper)

Du kan søge på hele din Evernote-konto, eller du kan filtrere efter notesbog, oprettelses- eller opdateringsdato, eller din geografiske placering da noten blev oprettet. Hvis du regelmæssigt benytter den samme søgning kan du gemme den og føje den til dine genveje, så du hurtigt kan få adgang til den. Vi tilbyder også avanceret søgesyntaks for endnu mere målrettet søgning.

Sådan søger du efter noter, notesbøger og chats

• Søg efter noter: Indtast dine søgetermer i boksen 'Søg noter', der er placeret i nærheden af skærmens top. Som standard søger Evernote i den notesbog, der er åben på nuværende tidspunkt. For at søge på hele din konto skal du vælge knappen 'Alt' under søgefeltet.
  • Søg efter notesbøger: Vælg 'Notesbøger' i sidemenuen og indtast dine søgetermer i feltet 'Find en notesbog', som du finder over din notesbogsliste.
  • Søg efter chats: Træk navigationsskuffen ud, vælg Work Chat og indtast nøgleord eller kontakter i feltet 'Søg'.
  • Søg efter notesbøger i din virksomheds konto (kun Evernote Business): Vælg 'Notesbøger' fra sidemenuen, og vælg derefter knappen 'Alle Business-notesbøger' nær bunden af notesbogslisten. Indtast søgetermer i søgefeltet (hvor mærket 'Min virksomhed' vises).

Flere måder at finde arbejde i Evernote

Søg efter forslag

Søgefunktionen i Evernote viser automatisk en liste over de seneste søgninger og gemte søgninger og foreslår automatisk mærker og notesbøger, efterhånden som du indtaster din tekst, baseret på termer, du indtaster i søgefeltet.

Søgemuligheder

For at indsnævre din søgning kan du filtrere efter notesbog, oprettelses- eller opdateringsdato, eller din geografiske placering da noten blev oprettet. Få mere at vide

Beskrivende søgning

Mac søgemuligheder

Med beskrivende søgning kan du bruge ord, du normalt bruger, såsom "noter med PDF-filer mærket 'godkendt'".

Find notesbøger, som andre kolleger har delt

I Evernote Business er startsiden for Business det sted, hvor du kan dele og søge efter oplysninger, som en hvilken som helst person i din virksomhed har offentliggjort i Evernote.

Notesbøger på startside for Business

Brug startside for Business til at:

• Find ud af, hvad andre personer i virksomheden arbejder med
  • Se og søg efter business-notesbøger, som andre har delt med virksomheden
  • Tilmeld dig Business-notesbøger og få adgang til dem fra en hvilken som helst enhed
  • Del business-notesbøger med andre og administrer delingstilladelser

Find kollegers ekspertiseområder ved søgning

Når du søger i Evernote Business efter et emne du er interesseret i vil Evernote automatisk vise dig personer, der måske ved noget om emnet. Personerne vises i dine søgeresultater. Klik på navnet på et teammedlem for at åbne vedkommendes profil på startsiden for Business.

Ekspertise, noteliste

Eksempel:

• En søgning efter "Indtjening" kan f.eks. vise en driftschefs forskning om potentielle indtjeningsstrømme
  • En søgning efter "Sikkerhed" kan vise en it-administrator, der administrerer virksomhedens Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
  • En søgning efter "Kundefeedback" kan vise personer i supportteamet

Ekspertiseresultater vises

Læs mere om ekspertise

Få flere oplysninger om relaterede noter

Relaterede noter hjælper dig med at finde noter på tværs af virksomheden, som er relateret til det, du arbejder på nu.

Relaterede noter

Når du opretter eller får vist en note, foreslår Evernote relaterede noter fra både dine personlige notesbøger og Business-notesbøger, samt fra notesbøger, som er blevet delt med dig.

Du har også mulighed for at se relaterede noter

• Hver gang du klipper indhold fra internettet, hvis du benytterEvernote webklipper
  • Når du får vist hjemmesider med Evernote Clearly

Bemærk: Relaterede noter er i øjeblikket tilgængelige i Evernote til Mac og Windows Desktop, Evernote Clearly og i Evernote webklipper til Chrome, Safari og Opera.

Flere tips

Flere måder at finde det, du søger i Evernote:

• Gemte søgninger: Gem søgetermer og -filtre, du ofte benytter, som genveje, så du hurtigt kan få adgang til dem. Få mere at vide
  • Genveje: Opret og gem links til noter, notesbøger og ofte søgte mærker eller termer. Få mere at vide
  • Avancerede søgninger: Brug særlige søgetermer for mere detaljerede søgninger. Ofte brugte kombinationer af disse søgetermer kan gemmes og genbruges. Få mere at vide
  • Manuel synkronisering: Manuel synkronisering er nyttig, når du vil have øjeblikkelig adgang til indhold, der er oprettet på en anden enhed, f.eks. din stationære computer. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt synkronisere din Evernote-konto ved at trykke på knappen Synkroniser på sidenavigationslinjen.
  • Dokument- & PDF-søgning (Premium-funktion): Abonnenter på Evernote Premium og Evernote Business kan også søge efter trykt og håndskrevet tekst i scannede PDF-dokumenter (Microsoft Office og iWork), regneark (Microsoft Office og iWork) og præsentationer (Microsoft Office og iWork).
  • Find indhold der er relateret til det, du arbejder på (Premium-funktion): Aktivér Kontekst for at få vist relevant indhold fra din egen konto eller dit teams (Evernote Business) konto. Aktivér Ekspertise og find andre i din virksomhed, som kan have kendskab til det indhold, du arbejder med. Få mere at vide

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• eksperter
  • find en ekspert
  • relaterede resultater
  • søg i vedhæftede filer
  • søge i Evernote Business