Find det, du har brug for

< Forrige / Næste >

Find det, du har brug for

Alt i Evernote er søgbart, inklusive indholdet i noter og notesbøger samt mærker og vedhæftninger. Evernotes søgefunktion gør det muligt at foretage ekstra detaljerede søgninger, og det indebærer at du har flere forskellige måder at finde det, du leder efter.

Du kan søge efter noter og notesbøger efter:

• Nøgleord eller mærker
  • Kontaktoplysninger på visitkort
  • Håndskrevet eller indtastet tekst i billeder
  • Tekst i vedhæftede filer og PDF-filer
  • Notesbøger, som andre kolleger har delt
  • Teammedlemmer i din virksomhed, som har viden om et emne
  • Noter relateret til søgeresultater fra internettet (med Evernote webklipper)

Du kan søge på hele din Evernote-konto, eller du kan filtrere efter notesbog, oprettelses- eller opdateringsdato, eller din geografiske placering da noten blev oprettet. Hvis du regelmæssigt benytter den samme søgning kan du gemme den og føje den til dine genveje, så du hurtigt kan få adgang til den. Vi tilbyder også avanceret søgesyntaks for endnu mere målrettet søgning.

Sådan søger du efter noter, notesbøger og chats

• Søg efter noter: Indtast dine søgetermer i søgefeltet, der er placeret i nærheden af skærmens top.
  • Søg efter notesbøger: Vælg Notesbøger i den venstre navigationsmenu og indtast dine søgetermer i søgefeltet.
  • Søg efter notesbøger i dit teams konto (kun Evernote Teams): Vælg Notesbøger i den venstre navigationsmenu og vælg derefter knappen Alle team-notesbøger nær bunden af notesbogslisten og indtast dine søgetermer.

Flere måder at finde arbejde i Evernote

Søg efter forslag

Søgefunktionen i Evernote viser automatisk en liste over de seneste søgninger og gemte søgninger og foreslår automatisk mærker og notesbøger, efterhånden som du indtaster din tekst, baseret på termer, du indtaster i søgefeltet.

Søgemuligheder

For at indsnævre din søgning kan du filtrere efter notesbog, oprettelses- eller opdateringsdato eller den geografiske placering hvor noten blev oprettet. Få mere at vide

Flere tips

Flere måder at finde det, du søger i Evernote:

• Gemte søgninger: Gem søgetermer og -filtre, du ofte benytter, som genveje, så du hurtigt kan få adgang til dem. Få mere at vide
  • Genveje: Opret og gem links til noter, notesbøger og ofte søgte mærker eller termer. Få mere at vide
  • Avancerede søgninger: Brug særlige søgetermer for mere detaljerede søgninger. Ofte brugte kombinationer af disse søgetermer kan gemmes og genbruges. Få mere at vide

Nøgleord:

• eksperter
  • find en ekspert
  • relaterede resultater
  • søg i vedhæftede filer
  • søge i Evernote Business