Sådan tilmelder du dig din virksomheds Evernote Business-konto

Sådan tilmelder du dig din virksomheds Evernote Business-konto

Sådan tilmelder du dig din virksomheds Evernote Business-konto

Evernote Business hjælper dig og dit team med at forblive produktive ved at gøre det nemt at indsamle information, dele det du ved, og finde ud af hvad dit team ved.

For at blive en del af din virksomheds Evernote Business-konto:

1. Tilmeld dig din virksomheds Evernote-konto
  2. Tilføj din virksomheds e-mailadresse og opret en Business-profil
  3. Download og installer Evernote overalt
  4. Udforsk startsiden for Business og tilføj delte Business-notesbøger til din konto
  5. Begynd at oprette Business-indhold

1. Tilmeld dig din virksomheds Evernote-konto

To ting, du bør kontrollere, før du starter:

1. Sørg for, at din virksomheds Evernote-konto eksisterer. Bemærk: Hvis Evernote Business-kontoen ikke er blevet oprettet, skal du kontakte din virksomheds IT-afdeling eller den udvalgte Evernote-kontoadministrator for at få mere information. Hvis det er dig, der er kontoadministrator, skal du oprette virksomhedskontoen.

2. Hvis din virksomhed har oprettet en Evernote-konto kan du anmode om en invitation til at tilmelde dig kontoen.

Sådan tilmelder du dig din virksomheds Evernote-konto

Uanset om du allerede har en Evernote-konto eller er ny Evernote-bruger skal du tilmelde dig virksomhedens Evernote-konto for at få adgang til alle Evernote Business-funktionerne. For at komme i gang skal du (a) svare på en invitation til at tilmelde dig din virksomheds Evernote-konto, eller (b) anmode om en invitation hvis du ikke har modtaget en invitation.

a. Svar på en invitation

Hvis du har modtaget en e-mail med en invitation fra kontoadministratoren til at tilmelde dig din virksomheds Evernote-konto, skal du blot klikke på Acceptér invitation.

b. Hvis du ikke har modtaget en invitation fra Evernote-kontoadministratoren

Hvis du ikke har modtaget en e-mailinvitation skal du spørge din virksomheds Evernote-kontoadministrator. Hvis kontoadministratoren har aktiveret automatisk godkendelse for virksomhedskontoen kan du tilmelde dig ved hjælp af din virksomheds e-mailadresse.

Bemærk: Hvis du får en besked om, at den virksomheds-mail du har indtastet bliver brugt på en anden konto, så skyldes det højst sandsynligt, at du tidligere har anvendt den e-mailadresse til at oprette en anden Evernote-konto til dig selv eller for en anden virksomhed. For at frigøre mailadressen til den nye konto, du ønsker at oprette, skal du logge ind på den anden Evernote-konto og ændre e-mailadressen til én, der på nuværende tidspunkt ikke har noget med Evernote at gøre.

Mere information om hvordan du ændrer e-mailadressen for at logge ind på din konto

Log på Evernote og opgrader til Evernote Business, eller opret en ny konto

Tilmeld dig som eksisterende bruger eller opret ny konto

Når du har modtaget invitationen, skal du klikke på linket i e-mailen for at acceptere den. Du skal enten logge på din eksisterende konto eller oprette en ny:

a. Eksisterende Evernote-brugere

Hvis du på nuværende tidspunkt bruger Evernote skal du klikke på Brug en eksisterende Evernote-konto, logge ind på din eksisterende Evernote-konto og udfylde de relevante felter. Din personlige konto vil automatisk blive opgraderet til en Business-konto, når du har tilmeldt dig din virksomheds Evernote-konto.

Nogle fordele ved at opgradere en eksisterende Evernote-konto (i stedet for at oprette en ny) når du tilmelder dig en virksomheds Evernote Business-konto inkluderer:

• Få øgede uploads, offlinenoter og andre fordele med Evernote Business
  • Opret og søg i Business-noter og personlige noter på én konto, samtidig med at personlige noter forbliver private

b. Nye Evernote-brugere

Hvis du er ny bruger skal du oprette en helt ny Evernote-konto. Indtast din personlige e-mailadresse, dit fulde navn, opret en adgangskode, og klik på Tilmeld dig Business-kontoen. Din nye Evernote-konto vil automatisk blive tilmeldt din virksomheds Evernote Business-konto.

2. Tilføj din virksomheds e-mailadresse og opret en Business-profil

Når du har tilmeldt dig din virksomheds Evernote-konto skal du tilføje en virksomheds e-mailadresse til din konto. Dette sikrer, at de Business-noter, du deler, vil blive vist som noter, der er delt fra din virksomheds e-mailadresse, mens din personlige e-mailadresse forbliver privat.

Tilføj din virksomheds e-mailadresse

For at tilføje en virksomheds e-mailadresse skal du vælge Evernote-kontoindstillinger > Sikkerhedsoversigt.

Opret din Business-profil

Du bør også oprette en Business-profil, så andre kan få lidt mere at vide om dig og hvad du arbejder på, når de gennemser profiler på startsiden for Evernote Business. Det gør det nemmere for folk at finde og dele information og ekspertise i en virksomhed.

For at oprette en Business-profil skal du vælge Evernote-kontoindstillinger > Business-profil.

Rediger profil

Redigering af din Business-profil

Profil som vises

Sådan vises din profil for andre

3. Download og installer Evernote overalt

Når du installerer Evernote på alle dine enheder, kan du oprette og synkronisere alle noter, webklip, filer og billeder:

• tag billeder, og skriv idéer ned på din telefon, og gennemgå dem derefter senere på computeren
  • skriv noter og vedhæft kontrakter på din bærbare computer, og læs derefter alt på din tavlecomputer ombord på et fly
  • saml rejsereservationer og planer på din computer, så du kan logge på en webbrowser under rejsen og slå oplysningerne op

Få Evernote på alle dine enheder

Log ind på Evernote på alle dine enheder med den samme e-mailadresse og adgangskode, så du uden problemer kan oprette og synkronisere noter.

Hent Evernote

Download EvernoteDownload og installer Evernote på computere og mobile enheder

Log in to your accountLog ind på din Evernote-konto på hver enkelt enhed

4. Udforsk startsiden for Business og tilføj delte Business-notesbøger til din konto

Fra startsiden for Business kan du gennemse alle noter og notesbøger, der er delt med din virksomheds Evernote-konto, samt få vist dine kollegers profiler. For at begynde at udforske startsiden for Business skal du klikke på navnet på din virksomheds Evernote-konto i Evernote-sidenavigationslinjen eller på startskærmen på din mobile enhed.

For at tilføje og redigere noter i en delt Business-notesbog eller for at få vist delte Business-notesbøger offline skal du klikke på knappen + Tilmeld dig notesbog på startsiden for Business. Notesbøger, som du har tilmeldt dig, vil blive vist i din Evernote-konto på alle dine enheder.

5. Begynd at oprette Business-indhold

1. Opret en ny Business-notesbog så du kan organisere arbejdsrelateret indhold, der er vigtigt for dig, for eksempel research, mødenoter eller kvitteringer

2. Tilføj en ny note til Business-notesbogen

Business-noter kan være hvad som helst, der er vigtigt for dit arbejde. Evernote Business gør det nemt for dig at indsamle og dele information og idéer med dine kolleger.

Læs mere om hvordan du opretter notesbøger og noter

Nogle idéer til at inspirere dig:

Tag billeder af kvitteringer

Brug webklipper til at gemme artikler til research

Vedhæft og del regneark, rapporter og PDF-dokumenter

Videresend og gem e-mails direkte i Evernote

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Nøgleord:

• tilføj din virksomheds e-mail
  • invitation
  • inviteret
  • tilmeld