Sådan laver du en tjekliste

Med Evernote kan du tilføje markeringsfelter på dine noter for at holde styr på aktiviteter. Du kan søge efter dem og krydse dem af når som helst på enhver enhed.

Hvad kan jeg bruge tjeklister til?

Her er nogle idéer til tjeklister, som du eventuelt ønsker at oprette:

• Huskeliste: lav en arbejdsliste på dit kontor en mandag morgen, og åbn den på din telefon om onsdagen.
  • Pakkeliste: husk solcreme, badetøj eller telefonoplader.
  • Målsætningsliste: hav den på dig, hvor som helst.
  • Læseliste: brug din telefon eller tavlecomputer til at tilføje nye titler når du står hos boghandleren eller i lufthavnen.
  • Renoveringsliste: find den frem på din telefon, når du står i byggemarkedet for at købe alt det, du skal bruge.
  • Indkøbsliste: tilføj de genstande, du skal bruge, og del endda listen med din ægtefælle!
  • Liste over restauranter: udforsk dit nærområde ved at spise, og afkryds restauranterne i takt med, at du besøger dem. Se vores liste.

Sådan laver du en tjekliste

• Mac, Windows, iPhone, iPad og iPod touch

Klik eller tryk på knappen (afkrydsningsfeltet) 'Indsæt gøremålsliste' i formateringsbjælken for at tilføje et afkrydsningsfelt.

• Android

I redigeringsværktøjet til noter skal du stryge henover bjælken over tastaturet for at vise formateringsmulighederne og derefter trykke på knappen for afkrydsningsfelter.

Tips til Evernote til Mac og Windows Desktop

• Du kan omdanne et antal eksisterende genstande til en tjekliste ved ganske enkelt at markere listen og derefter vælge knappen for afkrydsningsfelter.
  • Tryk på Enter for hurtigt at tilføje endnu et afkrydsningsfelt til din liste.
  • For at få en liste over samtlige noter på din konto med opgaver, der ikke er færdiggjort, skal du klikke i søgefeltet, vælge Tilføj søgeindstilling > Indeholder, og derefter vælge 'Ufærdige huskelister' fra listen med muligheder.

Nøgleord:

• udfør
  • liste
  • til
  • gøremål
  • todo