Opret en tjekliste

< Forrige / Næste >

Opret en tjekliste

Med Evernote kan du placere afkrydsningsfelter og tjeklister i dine noter for at holde styr på handlingspunkter.

Med tjeklister og afkrydsningsfelter kan du oprette lister eller emner, der kan markeres som afsluttet. Her er nogle idéer:

• Huskeliste: lav en arbejdsliste på dit kontor en mandag morgen, og åbn den på din telefon om onsdagen.
  • Pakkeliste: husk solcreme, badetøj eller telefonoplader.
  • Målsætningsliste: hav den på dig, hvor som helst.
  • Læseliste: brug din telefon eller tavlecomputer til at tilføje nye titler når du står hos boghandleren eller i lufthavnen.
  • Renoveringsliste: find den frem på din telefon, når du står i byggemarkedet for at købe alt det, du skal bruge.
  • Indkøbsliste: tilføj de genstande, du skal bruge, og del endda listen med din ægtefælle!
  • Liste over restauranter: udforsk dit nærområde ved at spise, og afkryds restauranterne i takt med, at du besøger dem. Se vores liste.

Afkrydsningsfelter

Afkrydsningsfelter er fritstående felter, der kan indsættes næsten hvor som helst i en note, og som markeres med et flueben eller et X i feltet når det afkrydses. Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at tilføje et afkrydsningsfelt.

• Mac

Det nye Evernote til Mac

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og tryk derefter på knappen Afkrydsningsfelt.

Ældre version af Evernote til Mac

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Klik eller tryk på knappen Afkrydsningsfelt (felt med et flueben) i formateringslinjen.
  • Windows

Det nye Evernote til Windows

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og tryk derefter på knappen Afkrydsningsfelt.

Ældre version af Evernote til Windows

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Klik eller tryk på knappen Afkrydsningsfelt (felt med et flueben) i formateringslinjen.
  • iPhone, iPad og iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og tryk derefter på knappen Afkrydsningsfelt.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Klik eller tryk på knappen Afkrydsningsfelt (felt med et flueben) i formateringslinjen.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og tryk derefter på knappen Afkrydsningsfelt.

Ældre version af Evernote til Android

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Klik eller tryk på knappen Afkrydsningsfelt (felt med et flueben) i formateringslinjen.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Tryk på det blå plus-ikon i redigeringsværktøjet til noter og tryk derefter på knappen Afkrydsningsfelt.

Ældre version af Evernote Web

1. Åbn en eksisterende note eller opret en ny note.
    2. Klik eller tryk på knappen Afkrydsningsfelt (felt med et flueben) i formateringslinjen.

Tjeklister

Du kan oprette tjeklister i den nye version af Evernote. Tjeklister er en type liste (såsom punktopstillede lister og nummererede lister), hvor hver linje starter med en boks, som du kan markere når du har afsluttet en handling, hvorved der placeres en gennemstregning gennem hele linjen.

Sådan tilføjer du en tjekliste: Tryk på knappen Tjekliste (liste med flueben) i formateringslinjen.

Bemærk: Tjeklisteknappen (liste med flueben) er kun tilgængelig i det nye Evernote til Mac, Windows, iOS, og Android.

Tips til Evernote til Mac, Windows og nettet

• Du kan omdanne et antal eksisterende genstande til en tjekliste ved ganske enkelt at markere listen og derefter vælge knappen for afkrydsningsfelter.
  • Tryk på Enter for hurtigt at tilføje endnu et afkrydsningsfelt til din liste.
  • Du kan oprette et afkrydsningsfelt mens du skriver ved at indtaste to parenteser efterfulgt af et mellemrum:([] ) eller et allerede afkrydset felt ved at tilføje et x: ([x] ).
  • Skriv 'todo:false' i søgefeltet for hurtigt at finde alle noter med felter uden markeringer. Få mere at vide om at søge efter tjeklistenoter.

Nøgleord:

• udfør
  • liste
  • til
  • afkrydsningsfelt
  • afkrydsningsfelter
  • tjekliste
  • afkryds
  • flueben
  • flueben
  • afkrydsning
  • afkrydsningsfelt
  • afkrydset
  • gøremål
  • todo