Sådan eksporterer du indhold fra Evernote

< Forrige / Næste >

Sådan eksporterer du indhold fra Evernote

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i Evernote til Mac eller Windows.

Du kan eksportere en kopi af en hvilken som helst note og gemme den på din Mac eller PC ved hjælp af en af vores desktop-applikationer. Når du eksporterer noter gemmes alt noteindhold, inklusive vedhæftede filer og mærker, i Evernote XML (.enex)-filen. Du kan eksportere en individuel note, en hel notesbog eller alle noter på én gang. Notesbogsstakke og notelinks kan ikke eksporteres.

Eksporter dine noter og notesbøger til:

• Opret sikkerhedskopier af noter og notesbøger
  • Flet indholdet fra to Evernote-konti
  • Flyt noter og notesbøger fra en personlig konto til en Business-konto

Se venligst: Sådan importeres indhold til Evernote for at lære hvordan du importerer noter, som du har eksporteret.

Eksporter individuelle noter

• Mac

1. Klik på en note eller hold CMD -tasten nede og klik for at vælge flere noter.
    2. Højreklik på valgt(e) note(r) og vælg Eksporter note(r)...
    3. Sørg for at Evernote XML-format (.enex) er valgt.
    4. Valgfri. Marker 'Inkluder mærker for hver note' hvis du vil importere mærker.
    5. Klik på Gem.
  • Windows

1. Klik på en note eller hold CTRL-tasten nede og klik for at vælge flere noter.
    2. Højreklik på valgt(e) note(r) og vælg Eksporter note(r)...
    3. Vælg Eksporter som fil i ENEX-format (.enex) i menuen, og klik på Eksporter.
    4. Vælg filnavn og placering og klik på Gem.

Eksporter en notesbog

• Mac

1. Vælg Vis > notesbøger i menulinjen.
    2. Højreklik på en notesbog og vælg Eksporter note fra "[notebook-navn]"
    3. Sørg for at Evernote XML-format (.enex) er valgt.
    4. Valgfri. Marker 'Inkluder mærker for hver note' hvis du vil importere mærker.
    5. Klik på Gem.
  • Windows

1. Vælg Notesbøger i det venstre panel.
    2. Højreklik på en notesbog og vælg Eksporter noter.
    3. Vælg Eksporter som fil i ENEX-format (.enex) i menuen, og klik på Eksporter.
    4. Vælg filnavn og placering og klik på Gem.

Eksporter alle noter

• Mac

1. Vælg Alle noter i sidepanelet.
    2. Vælg en hvilken som helst note og tryk på CMD + A på tastaturet for at vælge alle dine noter.
    3. Vælg Fil > Eksporter noter...
    4. Sørg for at Evernote XML-format (.enex) er valgt.
    5. Valgfri. Marker 'Inkluder mærker for hver note' hvis du vil importere mærker.
    6. Klik på Gem.
  • Windows

1. Vælg Alle noter i det venstre panel.
    2. Vælg en hvilken som helst note og tryk på CTRL + A på tastaturet for at vælge alle dine noter.
    3. Vælg Fil > Eksporter...
    4. Vælg Eksporter som fil i ENEX-format (.enex) i menuen, og klik på Eksporter.
    5. Vælg filnavn og placering og klik på Gem.

Nøgleord:

• arkivér
  • arkivér notesbog
  • arkivér notesbøger
  • sikkerhedskopiér
  • overfør noter til anden konto
  • sikkerhedskopiér
  • sikkerhedskopier
  • kopiér noter
  • kopiér til andre konti
  • eksportér
  • eksportér en note
  • eksportér noter
  • eksportér notesbog